...a teljesítményről:

"Úgy vélem, hogy nagy szívvel, és vággyal játszottunk ma. Talán ezek miatt egy picit gátolva voltunk a Bajnokok Ligájában ellenük, a visszavágón pedig már esélyünk sem volt. Ma ismét megmutattuk a képességünket."

"A Manchester United a kontrákra játszott, és úgy éreztem, hogy mi végig harapósabbak voltunk, sikerült labdákat szereznünk, csak épp gólt nem tudtunk rúgni. Ha ez megtörtént volna, a meccs is sokkal inkább felpezsdült volna. Az utolsó 20 percben teljesen nyilvánvaló volt, hogy a 0:0-t szeretnék."

...részese lenni a United ünneplésének:

"Meg van bennünk a remény, hogy mi is meg tudjuk csinálni. A mi csapatunk is minőségi játékosokból áll, ezt ma is láthatta mindenki."

"A United abszolút megérdemelte ezt a sikert, gratulálunk nekik innen is. Viszont őszintén reméljük, hogy jövőre mi leszünk ilyen helyzetben, mint most ők. A sportban a dolgok nagyon gyorsan meg tudnak változni, és azt ma is megmutattuk, hogy készen állunk trófeákat nyerni. Továbbra is tartanunk kell magunkban a hitet, és keményen kell dolgoznunk. Idén is rengeteget tanult ez a fiatal csapat, és ismét nem voltunk messze az első helytől. November óta mindössze egy meccset veszítettünk, ráadásul elődöntőben voltunk az FA-Kupában és a BL-ben is. Az eredményeink pedig kiemelkedően konzisztensek voltak."

...a múlt hét ótai javuláson:

"Jelenleg ez a csapat nem kap annyi tiszteletet, mint amennyit megérdemel, és ezt csak tőlünk függ, hogy ezt konstansan is megmutassuk. Valóban nem győztünk ma, de a büszkeségünknek nagyon fontos volt ez a meccs."

...Sir Alex Fergusonról:

"Kivételes az, amit elért a pályafutása során, és gratulálok neki. Fantasztikus, amit a csapatával elért az idei évben. A végső eredményei is magukért beszélnek."

...Adebayor hiányzásáról:

"Egy apró ágyéksérülés miatt nem játszhatott, ahogy Mikael Silvestre sem. Ezen kívül látni akartam Alex Songot, hogy teljesít a védelemben."

...a Patrick Evra elleni sorozatos szabálytalanságokról:

"Úgy érzem, hogy mindegy, hogy a csapat nyer, vagy veszít, az ellenfélt mindig tisztelni kell. A legjobb válasz egy-egy kritikára mindig a pályán mutatott teljesítmény. Természetesen a játékosok érzékenyek bizonyos megjegyzésekre. Ezen kívül néhány furcsa sárga lapot is kaptak a játékosaim."

...a Bayern Münchenes pletykákról:

"Már régóta lehűtöttem ezzel kapcsolatban a kedélyeket. Nem akarok mindegy pletykára külön reagálni. Csak a jelenlegi feladatomra koncentrálok, és ez az, ahol vagyok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát Dzekot nem lenne rosz megvenni!!Nagyon jo játékos!!Májusban 3 meccs 7 golt rugott 2 mesterhármassal!!Nem rosz játékos!!Jo lenne Van Persie mellé!!Amgy a mai meccs sztem nagyon jo volt a meccset irányitottak!!Igy kellet volna játszni a BL--ben és akkor leht hogy most a Barca ellen játszanánk a dontot!:DGO GUNNERS!!!
15 éve
Törölt felhasználó
"És ismét nem voltunk messze az első helytől"
"csak épp gólt nem tudtunk rúgni"
hát ez hülye.. már mondta egy párszor,néha mondhatna valami újat pl."igen elkúrtam".
de nem ismeri be úgy hogy jövőre is izgulhatunk hogy meglegyen a 4.hely.
15 éve
Törölt felhasználó
A múltheti meccs miatt tartott Wenger egy nagyobb veréstől,és inkább 4-5-1-et játszatott a csapattal ami szerintem hiba volt,mert így egyáltalán nem volt benne a csapat játékában a gól! Két veszélyes helyzetünk volt az egyik az RvP fejes,a másik a Cesc kapufa!Mindegy a hátralévő meccset le kell hozni tartalékos csapattal,és készülni a következő idényre ami remélhetőleg sikeresebb lesz,mint az utóbbiak!
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem láthattam a meccset, így véleményt nem tudok mondani, csak a hallottak alapján. Igazából ennek a meccsnek nagy lényege nem volt. A Stoke ellen zárjuk a szezont, hát nem egy kellemes csapat...Ősszel szépen kikaptunk tőlük, úgyhogy jó lenne most nyerni. Meg azért egy nagyobb arányú győzelem sem lenne rossz, hisz az utóbbi zakók után tartoznak a játékosok a szurkolóknak!

Szólj hozzá