Az elmúlt vereségek kapcsán mindenkiben felvetődött a gondolat, még magában Arséne Wengerben is, hogy helyes irányba tart-e a klub az állandó fiatal, tehetséges, ámde tapasztalatlan játékosokat illetően.

Andrey Arshavin, akit a klub a télen igazolt le, úgy látja, hogy az Arsenalnak legalább két tapasztaltabb játékosra van szüksége, ha ki akar törni a jelenlegi helyzetből.

Nos, nem vagyok túlságosan izgatott egy olyan meccs előtt, ahol az ellenfelünk lesz a bajnok.
- mondta Arshavin a Daily Mailnek.

Nehéz lesz győzni, és egy picit el akarjuk halasztani a United bajnokavatását. Valóban rengeteg potenciál van a csapatban, de mostmár fontosabb lenne megmutatni azt, hogy valóban esélyesek vagyunk az egész bajnoki címre, ahelyett, hogy csak a 'potenciált' emlegetjük egy-egy meccs előtt.

Vásárolnunk kell a nyári átigazolási szezonban. Nem csak több 'potenciált', hanem olyan játékosokat, akik már készen állnak a feladatra, olyanokat, mint én. Két-három ilyen játékosra van szükségünk. Ha az Arsenal nyerni akar, akkor ez a megoldás. Belefáradtunk a várakozásba.

Ott vagyunk a legjobb négy között, és ha csak a futballról beszélünk, akkor az Arsenal a legjobb. Nekünk van a legjobb stílusunk, és a legjobb edzőnk.

Jelenleg rengeteg fiatal játékos jön ide, mert azt látják, hogy ez egy nagyszerű csapat. Azonban ha továbbra is folytatjuk a nyeretlenségi sorozatunknat, akkor ők sem fognak többé jönni.

Az Arsenalnak egyetlen kiemelkedő eredménye sem volt az elmúlt néhány évben, de a magyarázat egyszerű, mert a csapat túl fiatal. Úgy érzem, eljutottunk ahhoz a ponthoz, ahol minden működni fog, és elindulhatunk abba az irányba, amelybe korábban a Manchester United is elindult.

Néhány évvel ezelőtt nekik is csak két fiatal, ígéretes játékosuk volt Rooney és Ronaldo személyében, akik nem nyerték meg a ligát, és nem értek el egyetlen nagyobb eredményt sem.

Most viszont, hogy ők is idősebbek, nem tudják abbahagyni a győzelmeket. Az Arsenal is két éve hoz ilyen tehetségeket, úgyhogy nem kételkedem abban, hogy a hosszútávú jövő is olyan sikeres lesz, mint a Unitedé. Viszont ha tapasztalt játékosok jönnek a nyáron, akár már jövőre is rátérhetünk a győztesek útjára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Lucas, felsoroltad fél Európát...
15 éve
Törölt felhasználó
Én már nem tudom, hogy itt mit kellene csinálni. Az lenne a legjobb, ha így maradna a csapat, de akkor jövőre sem jönni kiemelkedő siker. Arsavin meg nem azért jött el Oroszországból, hogy egy ugyan olyan kluba jöjjön mint amien a szentpétervári egyesülete volt. Győzni kell, ha nem kupát nyerni, de legalább a bajnoki 2. és egy-két kupa döntő. Akkor már a rizikósabb szurkolók is belátnák, hogy nagy jövő áll a csapat előtt és meg éri várni.
15 éve
Törölt felhasználó
De bírom ezt a srácot! :D.D:D nagyon szép nyilatkozat! am ténleg elég lenne 2 játékos is de az lenne a legjobb megoldás,ha 3 játékost veszünk és még nézünk is a szavbad játékosokból.azok ingyen vannak mert csk velük kell megegyezni! sztem Hangelandot 8 milláért,Marchenat 5 ér és még gy jó de olcsó középpájást.még az is jó lenne ha quareshmat vennénk mert ő most koptatja a csere padot egész szépen.tuti hogy le men t az ára vagy mondjuk sneidertt vagy van der vartot kne hiszen ők is.vagy gutit!ezek kb most 10 et érnek.és még a szabad játékosokból mondjuk pobrebnyakot és pedrettit. eladni meg talán egy játékost kéne aki silvestre meg talán denilsont vagy diabyt kölcsönbe
15 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas profi, Wengerrel ellentétben ő nem ködösít és beszél össze-vissza. Ma pedig mutasd meg az Old Traffordon, h mi az a futball! ;) :D
15 éve
Törölt felhasználó
Így van.....érett.győzniakaró és rettentő szimpatikus nyilatkozat volt!!!!!!!!!!!
Ilyen játékosokat kell igazolnunk,de sztem az lessz a gond nyáron is h nem nagyon lessz pénz sztem 30 milliót ha költhetünk játékosokra az már jo.......:S

Szólj hozzá