Arsene Wenger ismét a szurkolókhoz szólt, mégpedig azért, hogy buzdítsa őket arra, hogy higgyenek töretlenül a klubban továbbra is.

A francia menedzsert sok kritika érte az elmúlt pár napban, miután a Manchester Unitedtől és a Chelseatől is kikapott az Arsenal.

Wenger úgy gondolja, hogy a fiatalítási terve 1-2 éven belül kifizetődhet, tehát a szurkolóknak még türelemmel kell lenniük.

"A legfontosabb az, hogy továbbra is hinni kell a gárdában."

"Ha 1-2 éven belül nem jönnek a sikerek, akkor azt lehet mondani, hogy nem jött be a tervem. Most azonban szurkolni kell, akik igazán szeretik a csapatot, ezt teszik."

"Pénzügyileg is sínen akarunk maradni, fejleszteni a játékosokat, hogy újra magas szinten legyünk."

"Ha nem sikerül ezeket megtenni, akkor vállalom a felelősséget. Az a helyzet, hogy szerintem egy csapat sem csinált még ilyet, mint amit mi véghezvittünk ezzel a rendkívül fiatal játékosállománnyal."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
mi mást tehetnénk!! Csak szurkolni és bíztatni tudjuk a csapatot.
15 éve
Törölt felhasználó
Egy baj van hogy mindig a jövőben élünk... Mindig csak jövőre akár csak az Újpest itt MAgyarországon így nem lesz semmi ha nem csinálunk vmit
15 éve
Törölt felhasználó
jó h Wenger is úgy gondolja, h 1-2 éven belül most már tényleg történnie kell vminek...mert eddig ez nem volt kimondva. de most sztem mindenkinél, és Wengernél is ezután a szezon után telt be az a bizonyos pohár. egy ekkora csapathoz mint az Arsenal méltatlan ez a szereplés. azt remélem h együtt marad ez a csapat egytől egyig, és jön még 2-3 igazán hasznos játékos. az meg már a ráadás lenne, ha jövőre még ez az iszonyatos sérülés hullám sem tizedelné a csapatot...bízom benne h végre tényleg mutatni fog vmit Wenger és a csapat. GO GUNNERS!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ebben egyet értek,hogy idén nem a megszokott szép jatékát hozta a csapat ,de ez szerintem annak is köszönhetö,hogy most nagyon fel volt dulva a csapat,pld a tavalyi Cesc-Hleb-ade-Flamini tengely jol müködött,és egeszseges volt egesz evben
most egy Nasri-Rvp kettös huzta csak többnyire a csapatot
ill tavasszal maa Arsa is
15 éve
Törölt felhasználó
Nem tom lehet H bennem van a hiba de én amiko visszaemlékszem egy szezonra v egy meccsre v csak az előző félidőre akko nekem nem a rossz momentumok jutnak eszembe hanem a jók. És az tulzás lenne sztem H a szezon egy szenvedés volt. Inkább volt egy időszak amiko nem ment a szekér. És ahhoz képest H ekko már eltemették a csapatot az Emirates gyepe alá mégis feltámadtak onnan amiko visszatértek a sérültek vagy csak vki-vki egy-egy szép mozzanattal előretolta a labdát az ellenfél védelme mőgé. Én így látom a képet van aki úgy de za legyen az ő baja. GO GUNNERS!!!!!

Szólj hozzá