Az Ágyúsok az utóbbi hetekben kétszer szenvedtek vereséget a Chelsea csapatától, valamint egyszer a Manchester Unitedtől. Ezen mérkőzések után gyakorlatilag végetért az észak-londoniak szezonja (bár még lesz egy meccs a Vörös Ördögök, illetve a Stoke City ellen), mivel az FA-kupából, a Bajnokok Ligájából is búcsúztak Arséne Wenger tanítványai, s a bajnoki harmadik hely megszerzésének képe is elúszott már.

Az Arsenal 26 éves francia jobbhátvédje, Bacary Sagna szerint az Ágyúsok kritikusai sokszor jogtalanul támadták a gárdát.

Az a véleményem, hogy mindeddig jól játszottunk
-nyilatkozta Sagna az Official Matchday Programme-nek.

Sok támadás érte a csapatot a gyenge szezonkezdetet követően, de megmutattuk a jó oldalunkat, s egy rossz kezdés után legalább a Bajnokok Ligája-selejtezőbe kvalifikáltattuk magunkat.

Volt, hogy nagyon messze álltunk a negyedik helytől, de végül megszereztük. Most az a feladatunk, hogy haladjunk előre, hisz nagyon fiatal a csapatunk, s együtt kell erősnek maradnunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Ott a pont Woolwichnál.Ha az életkort vesszük figyelembe akkor szuper de ha magát a csapatot mármint az Arsenalt akkor egy fos.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ha Sagnanak elég ennyi,hogy a minimumot nyújtsa az Arsenallal,akkor lehet továbbállni!
15 éve
Törölt felhasználó
a negyedik hellyel még egy selejtezőt kell majd játszanunk a csoportkörbe jutásért!
15 éve
Törölt felhasználó
Ha magát a csapatot, a játékosokat nézzük akkor nem annyira rossz eredmény amit elértünk idén, viszont ha azt nézzük, hogy ez az ARSENAL, egy olyan csapat amelynek kupákat kellene nyernie és nem a 4. helyért küzdeni! Sikereket kell elérnünk!
15 éve
Törölt felhasználó
tudom hogy nem ide tartozik de azt szeretnén kérdezni hogy az arsenal be jutott a bajnokok ligájába ezel a 4. helyel adig is go gunners

Szólj hozzá