Az idén februárban visszatérő Eduardót az egész szezonban kisebb-nagyobb sérülések hátráltatták, így nagyon elszórva és ritkán játszott az Arsenalban.

Legutóbbi sérülését a Manchester United elleni BL-odavágón szerezte, amikor Rio Ferdinand szerencsétlen módon esett rá.

Slaven Bilic, a horvát szövetségi kapitány szerint azonban Eduardo akár két héten belül fitt lehet, és játszhat a június 6-ai, ukránok elleni világbajnoki selejtezőn.

"Azon információkból, amiket nemrég kaptunk, arra következtütünk, hogy Eduardo akár május 28-ra fitt lehet." - mondta Bilic.

"Ez remek hír. Készen állunk, ugyanakkor számítunk arra, hogy meccshiánnyal fog küzdeni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Eduardo bokatörése után nem arra sérült rá nagyrészt, hanem újabb sérülései vannak. Nem hiszem, hogy ez nagyobb problémát fog neki okozni a jövőben. Volt egy haszú kényszerpihenője, de reménykedjünk benne, hogy a jövő szezonra már ilyen problémái nem lesznek. Bilic meg szerintem nyugodtan elviheti a válogatotthoz, csak akkor ne az első perctől kezdvel küldje pályára---> Titkos fegyvernek bőven elég lesz.
15 éve
Törölt felhasználó
elmehet BILIC a fa.omba hadja DUDU-t felépülni és akkor ő is jól jár és mi is
15 éve
Törölt felhasználó
De elmegy a válogatottba ott megint lesérül azt végig üli az egész nyarat.Úgy utálom ezt.
15 éve
Törölt felhasználó
Meccshiánya az van bőven... Mióta felépült a lábtöréséből 2 meccset játszott 4-et kihagyott. Egy jó felkészülés kell neki a következő szezonra és nyerő emberünk lehet!
15 éve
Törölt felhasználó
*esélytelen

Szólj hozzá