Az Arsenal tartalékjai a múlt héten már megmérkőztek az Albionnal. Akkor 1-1 lett az eredmény, míg tegnap este az Underhill Stadionban 2-0-ra diadalmaskodtak Neil Banfield tanítványai.

A mérkőzés első félidejében a WBA büntetőből megszerezhette volna a vezetést, ám Vito Mannone gyönyörűen hárította a pontrúgást.

A második játékrészben aztán az Ágyúsok kétszer is betaláltak. Előbb Mark Randall vette be Ryan Allsopp kapuját szabadrúgásból az 50. percben, majd a 64. minutumban a csereként beállt Jay Emmanuel-Thomas is betalált.

A tartalékoknak ez volt az utolsó bajnokijuk ebben a szezonban, s a hatodik helyen végeztek a déli régióhoz tartozó angol klubok tartalékligájában.

Neil Banfield így kommentálta a mérkőzést:

"Kicsit csalódott voltam az első játékrészben. Úgy vélem, hogy a egészen a szünetig jobb volt a West Brom. A második félidőre már feljavultunk, s most egy nagyszerű produkció áll mögöttünk."

Arsenal-WBA 2-0


Gólszerzők: Mark Randall 50', Jay Emmanuel-Thomas 64'
Arsenal: Vito Mannone, Abu Ogogo, Rene Steer, Kyle Bartley (55'), Ignasi Miquel, Mark Randall, Emmanuel Frimpong (68'), Francis Coquelin, Rhys Murphy (55'), Sanchez Watt, Gilles Sunu
Cserék: Luke Ayling (55'), James Shea, Jay Emmanuel-Thomas(55'), Cedric Evina (68'), Craig Eastmond
WBA: Ryan Allsopp, Cameron Gayle, Dwayne Samuels, Joss Labadie (sárgalap), Paul Downing (sárgalap), George Thorne, Josh Knight (83'), Sam Mantom, Romaine Sawyers, Seb Lake-Gaskin, Saido Berahino
Cserék: Ashley Lovell, Ashley Malcolm, Akil Grier (83')
Helyszín: Underhill Stadion

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Taps taps taps...
15 éve
Törölt felhasználó
Randall betalált? Mi az isten...
15 éve
Törölt felhasználó
Randall szabadrúgás gólt lőtt.. beszarás.. amikor láttam,mindig tök béna volt.De ebbe a csapatba sok jó focista van.Sőt inkább úgy mondom a nagy részük az.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az utánpótlás nem jelnt csak annyit, hogy egy csapat mennyit fektet a fitalításba és nem határozza meg a nagycsapat erejét. Ez is egy taktika. A kisebb csapatok utánpótlás nevelésel próbálják beérni a nagyobbakat, így az onnan kikerülő sztárok jelentik majd a következő generációt. Persze az Arsenal neveltjei is kiválóak, hisz a csapat már évek óta a fiatalításra van ráállval,
15 éve
Törölt felhasználó
az a baj ezzel a tartalék bajnoksággal h meccsenként 90%ban változik akezdő szal ez a 6. hely nem jelent semmit az utánpótlásunk erejét az u18ban lehet a legjobban lemérni ott pedig anglia legjobbjai lehetünk

Szólj hozzá