Neil Banfield legénysége szombaton belefutott egy 4-1-es vereségbe a Welling United gárdája ellen, ám a harmadosztályú Dagenham and Redbridge együttese ellen sikerült a javítás.

Az összecsapáson több olyan játékos is helyet kapott a kezdőben, aki az első csapat Barnet elleni felkészülési meccsén lehetőséghez jutott, így Jay Simpson, Nacer Barazite és Ignasi Miquel is ott volt a pályán.

A mérkőzés első találatát Sanchez Watt szerezte a találkozó 19. minutumában, amire a 49. percben még válaszolni tudott a hazaiak alakulata Romain Vincelot révén, azonban a 84. minutumban érkezett a csereként beálló Roarie Deacon, s eldöntötte az összecsapást az Ágyúsok javára.

A tartalékcsapatnak még két felkészülési meccse van lekötve augusztusra, a Boreham Wood, valamint az AFC Wimbledon ellen, majd a hónap utolsó napján, a Bolton Wanderers otthonában megkezdődik számukra a bajnoki idény.

Az Arsenal kezdőcsapata...: Shea, Boateng (79'), Evina, Hoyte, Miquel (csk.), Barazite, Özyakup (79'), Randall, Murphy (73'), Simpson (73'), Watt (79').

...és cseréi: McDermott, Meade, Angha (79'), Aneke (79'), Afobe (79'), Deacon (79').

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

14 éve
Törölt felhasználó
Chelseanek az a tavalyi és idei akadémiai csapata volt, csak Sinclair és Di Santo az ismertebb név, szóval sokkal kevésbé, ha egyáltalán égés, mint a mi 1-4ünk a WellingU ellen, sőt még ez a 2-1 is égésnek nevezhető.
14 éve
Törölt felhasználó
off: a Tottenham beegett a Villarealal csak simma 4-1 az a rossi gyerek meg 3at szort ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Grat a tartalékoknak!

Off: A Chelsea mégha barátságos meccsen is de 5-1es hátrányban van a Wycombe ellen! XD Wycombe W. 5 - 1 Chelsea Már a Chelsea 3-1re eddig ki is kapott az Ajaxtól, most meg ez, jó ezek csak barátságos meccsek, de akkor is öröm nézni ezeket az eredményeket! :P
14 éve
Törölt felhasználó
ideje lenne mar valamit nyernunk:d anyira rosz ilyen kupa szarazsagban de bizok benne hogy iden lesz akivel go arsenal go fabregas and go vela 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Mikor lesz majd újra PodCast?

Szólj hozzá