Tegnap délután a Chelsea gárdája 4-1-es sikert aratott az Arsenal ellen az Emirates Stadionban. A londoni derbin az Ágyúsok alakítottak ki több helyzetet, s játszottak jobban, de a Kékek sokkal eredményesebbek voltak, ami a két gárda közti tapasztalatkülönbségre vezethető vissza.

Az Arsenal egykori balhátvédje, Ashley Cole, aki 2006 nyarán igazolt a Chelsea csapatába, elégedett a mérkőzés után, s örül annak, hogy sikerült bizonyítaniuk.

Játékosként tudjuk, hogy a futballban komoly érzelmek szabadulnak fel. Ha még nem rúgtál labdába, akkor nem is beszélhetsz ezekről az érzelmekről, s nem is értheted őket.

Az Arsenal ellen bebizonyítottuk, hogy mennyire erősek vagyunk. Igazából nem csatáztunk és küzdöttünk annyit, csupán jól szerepeltünk.

Sok ember azt gondolta a mérkőzés előtt, hogy nagyon a padló alatt vagyunk, de nem veszítettük el a karakterünket. Olykor igen jól védekeztünk, s bebiztosítottuk a harmadik helyezésünket a bajnokságban.

Mindenkit csalódottá tesz, ha kiesik a Bajnokok Ligája elődöntőjéből, de ilyen az élet, s már nem tudunk tenni ellene semmit. Az a lényeg, hogy a játékosaink egytől-egyik nagy egyéniségek.

A Chelsea színeiben sok klasszissal játszottam már együtt, de úgy látszik, hogy ők is gyorsan motiválni tudják magukat. Ez megmutatkozott az Arsenal ellen is. Meg kellett mutatkoznia.

A 28 éves Cole arra is kitért nyilatkozatában, hogy milyen az Ágyúsok ellen játszani, úgy hogy az észak-londoniak rajongói inkább árulóként fogadják, mint legendaként.

Ha visszatérek az Arsenalhoz, akkor utálok veszíteni, ezért motiváltabb is vagyok, mint egyébként.

Mindig vannak kisebb incidensek, s ezért nem akarom a szurkolókat okolni. Ehhez már hozzászoktam, számítok erre. Az a lényeg, hogy a Chelsea győzelméért hajtok.

Amikor már sokan temetni kezdtek minket, akkor a védekezésünkkel bizonyítottunk, s továbbra is stabilan állunk a bajnokság harmadik helyén, ami boldoggá tesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
csak nyerje meg az everton az FA-kupát.....
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyszerű nyilatkozat asshole, nem is vártam többet!
15 éve
Törölt felhasználó
Ashley Cole is just a Judas scum!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát nem Ashley hihetetlen védekezésén múlott,hogy a kékek megúszták 1 kapott góllal,mert Walcott körbehugyozta amíg a pályán volt!Sok jóra pedig nem számíthat a jövőben az angol válogatottnál sem,mert ha Capellonak lesz esze,akkor 1-2 éven belül behívja Gibbset a nemzeti csapatba!
15 éve
Törölt felhasználó
http://www.arsenalfan.hu/hirek/2009/05/11/a-fiatalitas -- egy új blog írás. ha gondoljátok, olvassátok el :D

Szólj hozzá