Az Arsenal télen igazolt orosz játékosa, Andrey Arshavin elmondta, hogy abszolút nincs ínyére a bal szélen való játék, sokkal inkább a középpálya közepén, vagy csatárként szeretne játszani az ellenfelek ellen.

"Nem az volt a személyes célom, hogy három hónappal az arsenalos szerződésem után egyből bizonyos számú gólszámig meg se álljak, vagy hogy meghatározott számú asszisztom legyen." - mondta Arshavin.

"Ki akartam próbálni az érzést, hogy tudok-e Angliában játszani, vagy nem. Néhányszor azt érzem, hogy igen, néhányszor azt, hogy nem. Ez utóbbi valószínűleg azért van, mert bal szélsőként játszok."

"Még mindig nem szoktam meg még az ötletet sem, hogy képes vagyok ott játszani."

"Tényleg nem értem. Lehet, hogy csak Isten vigyáz rám, vagy tényleg ilyen jól tudok a bal szélen játszani."

Arshavinnak már van is megoldása az ő mostani posztjára, míg ő inkább középen próbálna több szerencsét:

"Yuri Zhirkov jó megoldás lenne, őt jól ismerem. Az viszont egy kérdés, hogy ő vajon akar-e a az Arsenalhoz jönni?" - mondta honfitárásáról Andrey, akit a Chelsea is megpróbált leigazolni a télen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
Csupán hónapokkal azt követően, hogy az Arsenalhoz szerződött, máris elbizonytalanodott jövője kapcsán Andrej Arsavin. Az orosz nem biztos benne, hogy neki valójában Angliában a helye, zavartságának legfőbb oka elmondása szerint, hogy nem az eredeti posztján játszatják, abban pedig egyáltalán nem biztos, hogy a honfitársai az Arsenalba vágynak. EZ ugye nem igaz
15 éve
Törölt felhasználó
Én ismerek egy olyan játékost aki tökélestes lenne arra a posztra de ahhoz megint pénz kéne.Ő David Silva a Valenciában.AZ Eb-n nagyon megtetszett a játéka és a csapatában is jól teljesít.ÉS ő ballábas.
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem 100%,hogy felépül a MU elleni meccsre,az más kérdés,hogy Wenger játszatni is fogja-e!
15 éve
Törölt felhasználó
ARSHAVIN meggyógyul a MAN.U elleni meccsre?

Szólj hozzá