Almunia szerint változtatásra van szükség, hogyha sikereket akar elérni a cspat.

A fiatal játékosaink már mind válogatottak, és már több éve játszanak az Arsenalban. Sok meccset játszottak már, és kéne már rendelkezniük a megfelelő tapasztalattal.

Mindenki részese volt a Manchester ellen történteknek, és kritikusnak kell lennünk. Amolyan önelemzést kell tartanunk, mert az Arsenal egy nagy klub, és győzelemre hivatott.

Négy év trófea nélkül nagyon hosszú idő. Ez túl sok a szurkolóknak, akik ennél többet érdemelnek. Mindig, mikor egy csapat rossz helyzetben van, szüksége van a 'válságkezelésre'.

Én elmondom a megoldást. Először is leszögezném, hogy Arséne érti a dolgát, és tudja, hogy ez a legnagyszerűbb klub - az egyik legjobb edző az országban. Mindazonáltal vannak olyan klubok, melyek erősebbek, és tudják, hogyan kell megnyerni egy fontos meccset. Ezeknek gárdáknak sokkal több olyan játékosuk van, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek, és játszottak már nagy tornák döntőjében. A megoldás tehát a tapasztalat idehozatala.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát a szurkolókat szerintem nem érdekli hogy Denilson mit gondol hanem hogy nagyon jó tapasztalt játékosok érkezzenek ne ilyen 16 éves Zimbawbei srácok.Tényleg már mindenki elmondta úgyhogy ajánlom hogy Wenger is így gondolja.
15 éve
Törölt felhasználó
Új játékosok ide hozatala áldozatokkal jár!Szerintem Denilson nem így gondloja,hogy kell a tapasztalt játékos,mert az az ő helyébe kerülne!Pedig jó lenne,ha kialakulna a versenyhelyzet a posztokért,mert így nem egy Denilson játszaná a legtöbb meccset az Arsenalban!
15 éve
Törölt felhasználó
azért az h a csapat fel már elmondta gyakorlatilag ugyanezt a nyilatkozatot és a másik fele is így gondolja az azért mát elég figyelmeztetés kell h legyen biztos vagyok benne h 2-3 tapasztalt király player érkezik

Szólj hozzá