Steve Bould legénysége az Ifjúsági FA-kupa elődöntője után az Akadémiai Liga rájátszásából is búcsúztatta a Manchester City gárdáját, igaz az U18-as Ágyúsoknak most sokkal nehezebb dolguk volt.

Az Arsenal már a 15. percben megszerezte a vezetést Cedric Evina révén, ám a Kékek a 41. minutumban egalizáltak Abdisalam Ibrahim góljával.

Az egyenlítőgól után a City nagy erőfeszítéseket tett a vezetés megszerzése érdekében, ám nem sikerült célba érniük, míg a 76. percben a csereként beállt, s sérülésből visszatérő Rhys Murphy betalált a hazaiak kapujába, ezzel eldöntve a mérkőzést.

A siker azt jelenti az Ágyúsoknak, hogy az Ifjúsági FA-kupa mellett a bajnoki címért is harcba mehetnek. A rájátszás döntőjében a Tottenham Hotspur vagy a Sunderland lesz az ellenfelük.

Manchester City-Arsenal 1-2


Gólszerzők: Abdisalam Ibrahim 41', Cedric Evina 15', Rhys Murphy 76'
Arsenal: Wojciech Szczesny, Craig Eastmond (sárgalap), Kyle Bartley, Luke Ayling, Thomas Cruise (45'), Jay Emmanuel-Thomas, Emmanuel Frimpong, Francis Coquelin, Cedric Evina, Gilles Sunu, Sanchez Watt (62')
Cserék: James Shea, Roarie Deacon, Conor Henderson (45'), Rhys Murphy (62'), Daniel Boateng
Manchester City: Joe Clegg, Kieran Trippier, Gregory Cunningham, Abdisalam Ibrahim, Dedryck Boyata, Andrew Tutte, Omar Elabdellaoui (82'), Ahmad Benali (90'), Christopher Chantler, David Ball,Robbie Mak
Cserék: Jack Redshaw, Eirik Johansen, John Guidetti (82'), Andrew Mitchell, Jeremy Helan (90')

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Én nyáron ezekkel a játékosokkal erősítenék: David Villa (főleg akkor ha elmegy Van Persie vagy Ade),Richards,Xabi ALonso vagy Yaya Touré.Nem is öregek de nagyon jó játékosok.
15 éve
Törölt felhasználó
Gunners (from): Almunia, Sagna, Toure, Djourou, Gibbs, Nasri, Song, Fabregas, Walcott, van Persie, Adebayor, Fabianski, Eboue, Bendtner, Arshavin, Denilson, Diaby, Silvestre, Vela.
15 éve
Törölt felhasználó
jó azért 1 rossz meccs még nem a világ vége.Reméljük most visszaszállt a földre és legközelebb már jó lesz.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát igen Jack nagyon arcoskodott!Szinte mindent magára vállalt,és nagyon sok hibával játszott!Szerintem elszállt magától azért,mert az Arsenal felnőttben helyett kap(bő kerettag)!
15 éve
Törölt felhasználó
Grat nekik! Wilsherék mondjuk elég csúnyán kikaptak ma a németektől.

Szólj hozzá