Az Arsenal legendája, Nigel Winterburn is arra ösztönzi Arsene Wengert, hogy a nyáron minőségi, és tapasztalt játékosokkal erősítse meg a keretét, a jövő évi sikerek elérése érdekében. A keddi vesztes BL-elődöntő után biztossá vált, hogy az Arsenal zsinórban a negyedik évében sem nyer trófeát. Winterburn úgy véli, bankot kell robbantani az Ágyúsoknak nyáron.

"Wengernek erős a csapata, és tovább fejlődik a gárda."

"Szükségük van egy középső védőre, hogy Toure és Gallas ne kerüljön olyan könyen a kezdőbe. Sokan szeretnének látni egy Fabregashoz hasonló sztárt, egy jó középpályást."

Winterburn hozzátette, a csapat a jó úton jár.

"A klubnak trófea kell, hogy rájöjjön, hol a helye, erre van leginkább szüksége."

"Ez egy új csapat, új stadionban, és még nem nyert semmit sem. A szurkolók is kupákat akarnak, de ez egy bizonyos plusz dolog nélkül nem fog menni (trófeanyerés)."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Fabregas4,azért ne szaladj annyira előre h mi majd megszerezzük Aguerot.Túl drága ő nekünk,bár igaz h jól beleillene a csapatba.Szerintem ő az Interben fog kikötni.Nekünk tényleg egy jó középső védő kellene,egy jó védekező középpályás(a Touré családegyesítés jó lenne),és egy minőségi bal szélső a középpályára.Nem tudom mennyi lesz az ára meg hány csapat fog harcolni érte de én David Silvát akarom oda.Rosicky már nem hiszem h a régi lesz,Arshavin meg nem szeret ott játszani.
15 éve
Törölt felhasználó
teljes mértékben igaza van
15 éve
Törölt felhasználó
Jol beszél Winterburn!!Igazolni kell mert igy nem lesz jo!!Van Persie mellé kéne egy nagyon jo befejezo csatár egy olyan Messi-Eto féleség de nekem Agüero jobban tetszene!!Fabregas mellé egy VKP egy olyan Yaya Toure féleség!!!!Ez a csapat is jo csak ki kell találni egy nagyon jo kezdot és azt a kezdott nem kell rotálni hanem összekkel oket szoktatni!!!És ha már összeszoktak akkor király lesz!!GO GUNNERS!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Én egy Tevezt is el tudnék képzelni :D csak a gond, hogy drágább kategória és az ő posztjából van a kerítés.
15 éve
Törölt felhasználó
eriCesc nagyon jól mondod!Ez az a két játékos akikre szükség lesz a nyáron.

Szólj hozzá