Andrey Arshavin zsinórban másodszor lett az O2 és az Arsenal.com közös szavazásán a Hónap Játékosa (április).

Az orosz középpályás nagyszerűen kezdte Arsenalos karrierjét, és most is meggyőző fölénnyel, a szavazatok több, mint felét begyűjtve diadalmaskodott.

Andrey egész áprilisban jól játszott, ám az i-re a pontot a Liverpool elleni bajnokin tette fel, amikor a 4-4-re végződött meccsen mind a 4 Ágyús-gólt ő szerezte. A Wigan ellen idegenben is lecsapott, akkor a gárda 4-1-re győzött. Gólpassza volt a Wigan, a Middlesbrough, és a Portsmouth ellen is.

Cesc Fabregas követte őt még a szavazáson, de megszorongatni nem tudta. Manuel Almunia végzett a harmadik helyen.

O2 / Arsenal.com - A Hónap Játékosa szavazás, április:
1. Andrey Arshavin - 70,4%
2. Cesc Fabregas - 9,3%
3. Manuel Almunia - 6,8%
4. Más játékosok - 13,5%

Scott Gammont érte az a megtiszteltetés, hogy átadhatja a díjat Arshavinnak egy hazai bajnoki mérkőzés előtt. Scott természetesen két jegyet is kap majd az adott találkozóra.

Scott nyilatkozata:

"Frissességet hozott az Arsenalba. Jól olvassa a játékot, jobban, mint bárki más. Befejezésben is jeleskedik, az összteljesítménye is dicséretes. Már most a drukkerek kedvence, és legendává vált. Wenger jól csinálta (hogy idehozta - a ford.)."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Grat. Arshavin, nagyon nagy ász vagy! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Arshavin egyértelműen mióta itt van toronymagasan a legjobb az Arsenalból. Gólok gólpasszok cselek minden ami csak lehet! Egyszerűen csodálatos a srác! RESPECT!
15 éve
Törölt felhasználó
arsavin első helye egyértelmű én viszont a saját listámon második helyet adok songnak a 3. lehet manu más nálam szavazatot sem nagyon kap...
15 éve
Törölt felhasználó
Nem volt kérdés, kiemelkedően játszik amióta itt van. A pool ellen is amit művelt... Legalább a következő szezonban már a BL-ben is játszhat! Valaki azt mondta, hogy Arshavin könnyen aranylabdás lehet, hát a bemutatkozó fél szezonja után azt kell mondjam akár sikerülhet is neki! Bár a France Football nem nagyon szereti az Arsenalosokat...
15 éve
Törölt felhasználó
nem ide tartozik de hihetetlen flecsőr pirosát eltörölték kiez a menchester h felebez és elis törlik nekik ááááá remélem a barca jó megveri a Mu-t a döntőben majd henry megbosszúlja amiért megvert minket a MU,nekem már csak az jelentene vigaszt ha ronaldot meg ferdinandot meg rooneyt bőgve látnám a döntő után amiért kikaptak úú de jó lenne!!

Szólj hozzá