A tegnapi csalódást okozó vereség után mostmár teljesen bizonyosan kijelenthetjük: idén sem nyer semmit a csapat. Ezzel persze a játékosok is tökéletesen tisztában vannak, köztük Emmanuel Adebayor is:

"Hosszú idő telt a legutóbbi kupagyőzelmünk óta. 2006-ban csatlakoztam az Arsenalhoz, és sajnálom, hogy nem sikerült semmit sem nyernünk az elmúlt három évben."

"A következő szezonra nézve, nem tudom, hogy hogy fogunk nyerni. Nem tudom, hogyan fog sikerülni."

"Ismét meg fogunk próbálni gólokat szerezni fejjel, lábbal, bármivel. Meg kell próbálnunk trófeákat nyerni ennek a klubnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
NEm akarok itt vitát generálni,de nekem Cesc játék igen csak halovány, és öszinte leszek nem látom rajta az alázatot és az akarást. Főleg úgy, hogy ő a CSK. Tegnap is direkt néztem, rengeteg eladott labdája volt és nem is mozgot, hogy esetleg elkérje a labdát és irányitson. A bekapott gólok után, ahelyett, hogy megpróbálta volna felrázni a csapatot jó kapitány módjára csak csóválta a fejét és eltünt a pályán. Ne értsetek félre, nem rajta verem le a pórt, mert az egész csapat szar volt tegnap. Kivéve Kolot meg talán Nasrit. Viszont a fejekbe rendet kell raknia Wengernek,mert ez a hozáállás nekem nem tetszett. Sőt......... Nem azt mondom, hogy el kell adni a fél csapatot,de ha jövőre is sokan ilyen hozzállással játszanak majd, akkor megint végünk. NULLA ALÁZAT!
15 éve
Törölt felhasználó
igen,aki még csalódást okozott nekem az Walcott...de én hiszek benne,és elég halvány mostanság,de azt el kell ismerni h egyszer-egyszer azért odateszi magát,pl a pool elleni gólpassza,az nagy volt,és asszem a Cardiff ellen is löhetett volna,ha nem hülyéskedik el...na meg a villareal elleni gólja...de kétségtelen,hogy ő sincs a toppon
15 éve
Törölt felhasználó
igen, nem 1, nem 2 olyan komment volt évelején hogy kolo mehet meg cesc se kell. hátt én semiképp se adnám el őket, mert mindketten klasszisok. kolo nélkül a tegnapi védelem is harmat gyenge lett volna. a védelmünk legjobbja, ízig-vérig Ágyús. tegnap a szívét tette a játékba. ő az, akit semmiképp se szidnék..
15 éve
Törölt felhasználó
Van benne valami amit írsz Arsenaldenis. Adebayor nem felejtett el focizni csupán most elég szar formába van. De azért jó lenne ha összekapná már magát de nem csak ő. Számomra Walcott is egyre halványabb többet kéne tömni labdával. Tegnapi meccsen nem is emlékszem hogy kicselezett volna valakit max. 1x Evrát köténybe.. Sérülése óta ő se a régi. Nasri sincs olyan jó formába mint év elején. Song és Bendtner akik sokat fejlődtek, meg ugye most Arshavin-t lehet kiemelni a csapatból. Mindenkinek drasztikus javuláson kéne átmennie hogy nyerjünk jövőre valamit. Mert úgy érzem jövőre sokkal nehezebb dolgunk lesz.
15 éve
Törölt felhasználó
nekem is arsenaldenis

Szólj hozzá