Emmanuel Adebayor elég keveset volt akcióban a két Manchester United elleni összecsapáson, de úgy véli, ebben a csapat is hibás. Az Arsenal a nyáron három fontos, tapasztalt középpályását veszítette el, hiszen Mathieu Flamini a Milanhoz, Alex Hleb a Barcelonához, Gilberto Silva pedig a Panathinaikoshoz távozott.

"Szerintem egy lépést visszaléptünk. Nem csak rám, hanem a csapatra nézve is. Kell néhány új játékos. Flamini és Hleb is távozott tavaly nyáron, és nélkülük nehéz játszani."

"Ez a csapat meglehetősen fiatal, és mindent megpróbáltunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Azt se felejtsük el, hogy jómagam háromszor voltam sérült az idei szezonban."

"A szezonkezdés elég nehéz volt, de már megmutattuk, hogy ezt magunk mögött hagytuk. Most az a célunk, hogy valamit nyerjünk végre a következő idényben. Ez az, amiért harcolnunk kell."

Adebayorról egyébként megint úgy hírlik, hogy távozófélben van, méghozzá a Milan együttesétől, noha a togói ügynöke, Stephen Courbis azt mondta, hogy egyelőre csak Angliából és Spanyolországból érkeztek ajánlatok a játékosért. A csatár egyúttal azt is elmondta, hogy egyelőre nem foglalkozik a távozás gondolatával sem:

"Mielőtt ide igazoltam volna, az emberek azt mondták nekem, hogy itt van esélyem nyerni kupákat. Három éve vagyok itt, és még semmi sem sikerült, szóval nincs okom elhagyni a csapatot amíg nem emelhetek fel a magasba egy trófeát, amiért ide jöttem."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
Csak remélni tudom, hogy a nagyobb játékosok meggyőzik Wengert, hogy igazoljon!
15 éve
Törölt felhasználó
a lényeg szerintem a 4-3-3 ban lenne,
4 védő adott, előttük Fabregas és Diaby, kicsit előttük Rosicky vagy Nasri
3 csatár pedíg RVP, Ade, Walcott vagy Arsha
erősebb mint a barca 4-3-3 a :D:D
15 éve
Törölt felhasználó
Frankón kiírta posztok szerint naccerű xD
15 éve
Törölt felhasználó
Almunia
Toure Gallas
Sagna Clichy
Fabregas Diaby

Rosicky/Nasri
Van Persie Walcott/Arshavin
Adebayor

15 éve
Törölt felhasználó
Én max Denilsont meg Silvestret(?) adnám el!És hogy ki jönn majd a nyáron?Azt majd wenger eldönti!Ha Gallas távozni (vagy nem is) remélem Arshavin megkapja a 10-est.Én Így képzelném el jövőre a kezdőt:
--------------------Almunia--------------------
---Sagna-----Toure-----Gallas?(Djourou)-----Clichy----
---Walcott------Song-------Cesc--------Arshavin/Rosicky/Nasri(bár nasri mehet középre is Arsha meg előrébb)
-------------Bendtner(Adebayor???(én még bízom benne de rem meg is mutatja hogy mi is van benne))-------Robin Van Persie

Szólj hozzá