A 25 éves játékost a tegnapi vereséget követően azonnal összefüggésbe hozták az AC Milannal, ahová a tavaly nyári átigazolási szezonban kis híján leigazolt.

Adebayor azonban a csapat hivatalos weboldalán tudatta mindenkivel, hogy nem fog távozni.

"Az Arsenal jutatott el oda, ahol most vagyok. Az egyik legnagyobb csatárá tett a világon. Ezt vissza kell fizetnem nekik."

"Hogyan fogom ezt megtenni? Trófeákhoz fogom segíteni őket. Ez az, amiért itt vagyok, és ez az, amiért harcolom kell. A következő szezonban is itt leszek, Arsenal-játékosként, ez 100%."

"Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a következő szezonban megmutassam, hogy mennyire jó vagyok. Be akarom bizonyítani, hogy bennem is is meg van a jellem, a személyiség, és a vágy ezért a klubért. Mindig a legjobbamat igyekszem nyújtani, minden meccsen 100%-on akarok teljesíteni, de ne feledjük, hogy tavaly sérülés nélküli volt az idényem. Idén háromszor voltam kényszerpihenőn, és ez nehézzé tette a helyzetemet."

"Jó csapatunk van. Folyamatosan tanulunk újabb dolgokat, és mindenki fiatal. Ahogy meg lesz az első trófea, majd jön a többi is."

"Továbbra is hinnünk kell magunkban, és előre kell tekintenünk. Nagyon csalódottak voltunk tegnap este, mert hittünk abban, hogy meg tudjuk csinálni. Nagyon sajnáljuk a történeteket."

"Az nagyon fontos lesz a következő évben, hogy itt játsszunk, és ismét dicsőséget hozzunk a csapatnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
ha kapnánk érte jó pénzt akkor sztem mehetne és jöhetne helyette david villa na nagyon jó húzás lenne
15 éve
Törölt felhasználó
remélem is hogy nem megy el.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom Agbonlahorért miért vagytok úgy oda mert én semmit nem látom bent Sturridgeban már annál inkább.
15 éve
Törölt felhasználó
Én majd akkor hiszem el, ha még szeptember 1-én is Arsenal játékos lesz! Addig mondhat akármit, volt már rá példa, hogy valaki igérgetett, hosszabbított és mégis lépett...
15 éve
Törölt felhasználó
Mindig mennek az igérketések, hogy majd jövőre meg hasonló. Uncsi lemez

Szólj hozzá