Park Ji-Sung, illetve Ronaldo duplájára nagyon későn jött a válasz az Arsenal részéről, akik Robin van Persie tizenegyeésvel tudtak szépíteni, ám a lényegen nem változtatott: a vörös ördögök jutottak be a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Emmanuel Adebayor így vélekedik a tegnapi ellenfélről:

"A világ egyik legjobb csapatáról beszélünk. Nem hiszem, hogy bárki meg tudná állítani őket." - mondta a togói.

"Ők a címvédők, és Európában is ez a csapat a legjobb. Tavaly megnyerték a BL-t, és idén is ott vannak a döntőben."

"Remek futballt játszanak, de azt hiszem, ezt tegnap is megmutaták. Elég volt egy fél hibát véteni, máris büntettek. Ez a hibakihasználás volt az, amit nagyon jól csináltak tegnap éjjel."

Adebayor a tavalyi 30 találatához képest idén csak 16-ot ért el, azonban a togói rendületetlen abban, hogy jövőre javítson.

"Tavaly más stílusban játszottunk. Minden meccsen volt négy-öt helyzet, ami erre a szezonra már nem igaz. Ez nehezebbé tette az én helyzetemet is."

"Igaz, hogy még három meccs hátra van a szezonból, de őszintén nagyon nehéz idényen vagyok túl."

"Most azon kell lennünk, hogy a legjobb teljeítményünkhöz térjünk vissza. Ez a szezon egy picit nehéz volt mindenkinek, a klubnak, és magamnak is. Remélhetőleg hamarosan vissza fogunk térni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem értem miért kell msot nyalni a MU seggét,tény h jobbak, jobbak mint bárki más,de azért az összes arsenal játékos meg Wenger is őket élteti...de legaláb most nem a pályára lett fogva :/
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger sokat kitudna hozni Quaresmából mert CR7 se volt jobb mint ő. Mondjuk volt már 1 Nani is a MU-ba és ő már annak is örülhet hogy a kispad nem fából van mert akkor szálkás lenne a popója. De Moutinho, Babel, Kalou, Forlan, Cavani, Joaquin, Tevéz, Veloso, Rodriguez, Sturridge, Niang, Quagliarella, Taiwo, Valbuena, Dzeko játékosok közül vmelyik érkezésének örülnék.
15 éve
Törölt felhasználó
Ne vicceljetek már: Querasma. :-) Volt ő már minden bajnokságban, és egyedűl csak Portugáliában volt normális megmozdulása. Még viccnek is rossz.
15 éve
Törölt felhasználó
Na meg persze CR7 megint nagyképű faszkalap volt.....
Nem is tudom minek engedtük el Baptistát pedig nagyon technikás az is sokat számít mert a jelenlegi Arsenalra nem igazán jellemző a technikás foci.......
Quaresmára nagyon rá lehetne hajtani sztem mert már rengeteg bajnokságot megjárt(portugál,spanyol,olasz,angol)
és sztem nagyon kellenek ezek a sokoldalú labdavirtuóz játékosok a csapatba...
Arsavin ilyen,meg is látszik a teljesítményen ha ő játszik!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a sexy game-ről csak annyit hogy olyan játékosokkal akik tudnak bánni is a labdával könnyebb.....Quaresma érdekes fogás lehet mivel sztem elég olcsón el fogja adni az Inter......(kb 15-16)

Szólj hozzá