A togói játékosról az egész nyári átigazolási szezonban úgy hírlett, hogy eligazol, vagy a Barcelonába, vagy a Milanhoz, ám végül maradt, és új szerződést írt alá az Arsenallal.

A mostani átigazolási időszak előtt is hasonlóképpen fest a helyzet: egyes brit bulvárlapok már megírták, hogy Wengerék Roque Santa Cruzt szeretnék Adebayor helyére, valamint a Tuttosport mai híre szerint a togói nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy az idei nyáron Milánóba költözik.

"Gyarkan beszélek telefonon a Milan elnök-helyettesével, Adriano Gallianivel, mert egyrészt jól beszél franciául, másrészt az ő felesége is Marokkóból származik." - mondta Adebayor.

"Galliani talán nem olyan szexi, mint Beyonce, de a Milan igen. Már hétszer megnyerték a Bajnokok Ligáját, míg az Arsenal egyszer sem."

"Tavaly nagyon közel voltam ahhoz, hogy oda igazoljak, de aztán 2012-ig hosszabbítottam az Arsenallal."

"Most a jelenlegi szezonunkat szeretném a legjobban zárni, aztán majd meglátjuk. Jelenleg az ügynököm, Stephane Courbis Londonban van az olasz segítőjével, Vincenzo Morabitóval, és állandóan éjjel-nappal dolgoznak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
ááá ő is elfog menni.
csak majd nehogy úgy járjon mint hleb...
15 éve
Adebayor togói, de a felesége attól még lehet marokkói, nem?
15 éve
Törölt felhasználó
Vicces ez a hír!"Tehetséges" újságíró lehet az az ember aki ilyen híreket kreál! Ez a Beyoncé hasonlat egy másik cikkből lett véve amiben Galliani nevét meg sem említi Adebayor!"A felesége is Marokkó-i" -már elnézést ,de Adebayor Togó-i! (:
15 éve
Törölt felhasználó
A kezdőnk: ---------------------------------Almunia
-----------------------------------Sagna-Silvestre-Toure-Gibbs
-----------------------------------Walcott-Fabregas-Song-Nasri
----------------------------------------Van Persie-Adebayor
Cserék: Fabianski-Djourou-Eboue-Denilson-Ramsey-Diaby-Bendtner
15 éve
Törölt felhasználó
Azért ez az indok is...Jól beszél franciául meg marokkói a felesége, és? Miért Londonban nem élnek marokkóiak vagy az öltözőben nem beszél eleget franciául? Ez nem indok! Eddig azért biztosabban mondta, hogy marad, most meg: majd meglátjuk...Nem tudom mennyire igaz ez a nyilatkozat, de ha Ő mondta akkor sztem nyáron menni fog! És azért a Setana nem annyira pletykalap.

Szólj hozzá