Két egyértelmű szabálytalankodás után Lee Mason egy olyan büntetőt adott meg az Arsenalnak, ami nem volt jogos, mondja a tizenegyest "kiharcoló" Andrey Arshavin.

Az orosz játékos viszont azt is elmondta, hogy az első eset, amikor Sol Campbell Carlos Velát rántotta le, egyértelműen büntető lett volna.

"Az első eset kétségtelenül büntető volt." - mondta Arshavin.

"A második a játékvezető belátására volt bízva."

Arshavin nevéhez fűzödik még egy kiállítás is, amikor Pamarot az utolsó pillanatban, a kapu előtt rántotta le az oroszt. Pamarot ezért a húzásárt kapott pirosat.

"Nem akartam leküldtetni. Jobb lett volna, ha egy az egyben mehetek a kapus ellen, akkor gólt is szerezhettem volna."

Arshavin elárulta, hogy egyáltalán nem számított arra, hogy ő lesz a csapatkapitány a meccsen:

"Őszintén ez elég váratlan dolog volt."

"Cesc és Kolo sem játszott, ahogy egyik rangidős játékos sem. Én voltam a legidősebb a csapatban, és talán Arséne ezért választott engem."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Boldog szülinapot Cesc!!Amúgy mindig kikapunk akkor amikor valakinek születésnapja van lásd. Fabianski.
15 éve
Törölt felhasználó
A videón is látszott,hogy a bukfenc után egyből jelezte a bírónak,hogy semmi nem volt!A Chelsea elleni 7végi meccsen remélem hasonló helyzetben a háta mögé dugja majd a kezét,vagy megtapsolja a bírói ítéletet! (: Happy B-day Cesc
15 éve
Törölt felhasználó
Mostmár tényleg nem számít, hogy 11-es volt e vagy sem, Bendtner berúgta, nyertünk 0-3-ra és kész! Ja és Én is Boldog születésnapot kívánok Fabregasnak!
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyboldogat Francéscnek, mennyi már ez a vénember 22?:D
15 éve
Törölt felhasználó
ezt becsülöm ARSHAVIN-ban még elismeri hogy nem volt 11. én még nem láttam olyan játékost aki ezt kijelentette volna. FABREGAS BOLDOG SZÜLINAPOT ajándékként meg elverhetitek a MAN.U

Szólj hozzá