Az utóbbi hetekben arról olvashatunk a külföldi híroldalakon, hogy Arsavin egyéb csapaton belüli problémák miatt boldogtalan az Arsenalnál, ezért az első adandó alkalomnál távozna.

Voltak olyan cikkek, melyekben arról volt szó, hogy Cesc és Persie féltékeny Arsavinra, ezért kiközösítik. Olyan cikkeket is olvashattunk, hogy Arsa nem talált barátot magának, ezért továbblépne... És még folytathatnánk.

Dennis Lachter, a játékos ügynöke tiszta vizet szeretne önteni a pohárba. Elmondta, hogy a 'Kobold' (a szurkolók körében többen is így nevezik az orosz játékost) boldog az Arsenalnál és a távozás gondolata egy pillanatig sem fordult meg a fejükben.

Elmondta azt is, hogy Arsa jó kapcsolatot ápol az összes csapattársával és baráti kapcsolatban áll Fabregassal és Persievel is.

Mi ez az egész, hogy Arsa a Barcába igazol!? Nemrég érkezett Londonba.

Ezek a hírek alaptalanok.

Nincs konfliktus Arsavin és az Arsenal többi játékosa közt. Arsavin nem olyan stílusú ember, hogy problémát csapjon. Karrierje során sose volt vitája egyetlen csapattársával sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Mnejenek má a hülyeségeikkel!!!! Most hétvégén is H játszott má a csapattal. Mraad és kész!!! GO ARSA!!!!!!GO GNNERS!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Tényleg hülyeség mert láttuk az edzésképeket mindig ott röhögött Fabregassal.Amúgy meg ha nem lenne egy barátja sem akkor is ott lenne Bednerth azt vele elröhögne.
15 éve
Törölt felhasználó
egyébként vége a champions shipnek és biztosan fejutotta wolfes és a birmingham(menjenek az francba) illetve még jöhet a reading a burnley a pne és a sheffiel utd.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez várható volt!Koboldnak "beindult a szekér",és már egyből jönnek a spekulációk!
15 éve
Törölt felhasználó
elég nagy kacsa! ott van az edzéses képek FABREGAS ott van állandóan ARSHA mellet

Szólj hozzá