Lássuk Wenger véleményét...

...az összteljesítményről:

"Nehéz meccs volt, amely mindvégig magas szinten folyt. A Manchester United erősebb kezdett, mint mi, és ha rápillantunk, hogy hány tiszta helyzetük volt, akkor láthatjuk, hogy a topon voltak. Az egy pozitív dolog, hogy csak 1-0-ra kaptunk ki, és magabiztos vaggyok, hogy egy másmilyen Arsenalt fognak látni jövő héten, az Emiratesben."

"Úgy vélem, még mindig van rá esélyünk, hogy változtassunk az eredményen. A futballban ilyen dolgok bármikor megtörténhetnek. Már akár ma is játszhatnánk, és lehet, hogy máris más lenne a végkimenetel. Ez az, amiért még mindig hiszek abban, hogy meg tudjuk csinálni. A csata még mindig nagyon szoros. A United megbánthatja majd, hogy csak egy gólt rúgott, és ez csak rajtunk múlik."

...ezekről a nagy meccsekről általában:

"Ha a csapat már a BL-elődöntőben van, akkor az azt jelenti, hogy korábban is jól kellett, hogy játsszon a nagy meccseken."

...Manuel Almuniáról:

"Ő is azon játékosok közé tartozik, aki jó formát fogott ki egy nagy meccsen. Kiváló volt, minden téren világklasszis teljesítményt nyújtott. Jól látja át a játékot, jó döntéseket hoz. Az ő szereplésére nem lehet panasz."

...a kevés helyzetről:

"Szerintem nem voltunk elég veszélyesek a támadásoknál. Az első 20 perc után talán azt gondolhattuk, hogy valamit képesek leszünk csinálni, de nem voltunk elég kemények az utolsó harmadban. Védekezésileg pozitív volt a meccs, de ez olyan helyzet volt, ahol nekünk kellett volna támadni, és gólt rúgni."

...A Portsmouth elleni várható keretről:

"Utól akarjuk érni a Chelseat, és meg akarjuk verni a Portsmoutht. Mindenképpen pihetetni fogok egy-két játékost, igaz, ezen még nem gondolkoztam."

...Ronaldo kizárásából:

"Szerintem Gibbs jól játszott ellene, nagyon igéretes fullbekkről van szó."

...arról, hogy magabiztosnak kell maradni:

"A visszavágón jó lehetőség lesz megmutatni a jellemünket, és a mentális erősségünket. A döntő elérhető közelsében van. Magabiztos vagyok a keddi meccset illetően, mert úgy vélem, hogy a csapat nagyon az élen lesz, és egy teljesen más Arsenalt fogunk majd látni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
hát nem értem WENGER miért jáccatja FABREGAS-t annyira elöl. Meg kell verni a PORTSMOUTH-ot akkor is ha pihentet 1-2 játékost
15 éve
Törölt felhasználó
Woolwich! Fabregas nem támadó középpályás??? Nasri meg lövöldözik messziről, épp azokkal a góljaival vertük a ManU-t a szezon első felében. Vagy rosszul emlékszem?
15 éve
Törölt felhasználó
Nem a legjobb eredmény, bár ilyen hozzáállással ne is várjunk mást. Kellett volna legalább 1 idegenben lőtt gól, mert így ha a MU lő egyet nekünk rögtön kettőt kell majd rúgnunk. Úgyhogy a védelmet nagyon össze kell szedni, mert tegnap elég gyengék voltunk hátul. És lehetőleg ne Silvestre kezdjen, akkor inkább Djourou... Tegnap sztem kicsit eltaktikázta a meccset Wenger. Fabregas támadó középpályást, Nasri néha már DM-et, Diaby pedig bal középpályást játszott. Egyik játékosnak sem ez az igazi posztja, nem is csodálom, hogy nem ment nekik. A támadó játékunkról annyit, hogy jó lenne ha végre megértenék a játékosok, hogy lövés nélkül nem lesz gól...Tegnap 1-2 kapura lövésünk volt, ami nagyon kevés! Az a furcsa, hogy gólt kellene rúgnunk, és ehhez képest a játékosok nem is gondolnak arra, hogy ha már a 16-os környékén járnak rálőjék a labdát. Wenger valamiért erre tanítja Őket. Mert azért Nasri is szeret távolról lőni, a Marseilleben is lőtt pár szép gólt távolról, az Arsenalban meg meg sem fordul a fejében, hogy megpróbálja...Elég idegesítő tud lenni, amikor már az 50. passzt adjuk a MU 16-osa körül és nem lőjük el. A Manchester ha beáll védekezni majd az Emiratesben akkor nagyon nehéz dolgunk lesz. Ezt már tegnap is láthattuk, hogy nem tudunk ilyenkor mit csinálni velük. Kellene valami váratlan húzás, de senki nem vállalja be. Pedig kedden muszáj lesz, ha döntőbe akarunk jutni.
15 éve
Törölt felhasználó
Én nem láttam a meccset (szerencsére).A hírek szerint elég gyengén játszottunk.Ez az 1-0 egész jó eredménynek számítana csak nem a MU ellen mert, hogy ők mindig lőnek nekünk legalább 1 gólt és ha az Emiratesben is lőnek akkor szerintem ők jutnak tovább mert nem hinném hogy 3-1-re nyernénk.A 2-0 lenne a legjobb esetleg az 1-0 és hosszabbítás.Ha meg túljutunk az nagyon sokat jelentene a csapatnak mert kapnának egy kis elismerést.
15 éve
Törölt felhasználó
Szükség is lesz egy teljesen más Arsenalra, ha szeretnénk továbbjutni. Ha meglesz a továbbjutás, akkor tényleg le a kalappal a csapat előtt. Most kell bizonyítani, hogy mennyire erős a csapat. Go Gunners!

Szólj hozzá