A tegnapi Manchester United-Arsenal meccsen egyedül James O'Shea talált be Almunia kapujába, noha több helyzetet is kidolgoztak a vörös ördögök. A továbbjutás reménye így azonban még nem szállt el az Arsenal elől, de Kolo Touré figyelmeztette a csapattársait: ennél többre van szükségük ehhez.

Egy briliáns Manchester United ellen álltunk ki. Remekül küzdöttek, talán jobbak is voltak nálunk. Nem volt egyszerű kiállni, és a győzelemért hajtani. A legjobbunkat hoztuk, de ők is jók és veszélyesek voltak.
- mondta Touré.

Mindazonáltal sokkal jobbak leszünk a második fordulóban. Valószínűleg akkor már Clichy és van Persie is visszatérhetnek, ami óriási löketet jelent majd.

Tudjuk, hogy egy nagyszerű csapattal állunk szemben, és sok helyzetet kell teremtenünk jövő héten.

Úgy vélem, meg tudjuk csinálni. Még van rá esélyünk. Almunia jó formát fogott ki tegnap, és így életben maradtak a továbbjutási reményeink.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sokat.
15 éve
Törölt felhasználó
hát ebben az évben lett igazi világklasszis hálóőr. Thanks MANU!
15 éve
Törölt felhasználó
Most már van Manunak angol állampolgársága? Ha van, akkor őt kellene játszatni. Nagyon örülök neki, hogy egy kis kihagyás után újra jó formában tért vissza.
15 éve
Törölt felhasználó
Manu megtartotta a tjutási esélyünket!Klasszis kapussá vált!
15 éve
Törölt felhasználó
Dicséret illeti Almuniat mert szerintem ő egy világklasszis kapus ha ezt a sajtó nem is ismeri el.Amúgy meg Eduardo megint lesérült ilyen kevés játék után.

Szólj hozzá