Az Arsenal menedzsere bizakodó a mai Manchester United elleni találkozó előtt, ahol nem csak a győzelem a cél, hanem hogy a sorozat hátralévő részében is jól teljesítsen a csapat.

Wenger korábban már majdnem átélt egy BL-sikert: mindössze 13 perc hiányzott 2006-ban, hogy az Arsenal elverje a Barcelonát.

A revansra akár már idén is sok kerülhet, ehhez azonban mindenképpen az kell, hogy az Arsenal legyőzze a Manchester Unitedet.

Azonban nem is különbség van a 2006-os és a jelenlegi keret között, ugyanakkor Wenger reméli, hogy az mai meccsen a 'sötét ló' jelzőt az 'esélyes'váltja fel.

"Pontosan ezt várom."

- mondta mosolyogva Wenger erre a kérdésre válaszolva.

 

Ez az a pillanat, amire vártunk, és meg akarjuk mutatni, hogy mi van bennünk.
Különböző módon próbáltuk meg felépíteni a csapatunkat. Ez sem nem jobb, se nem rosszabb út. Mi csak egy fiatal csapatot építettünk, mert egy különleges mód segítségével akarunk továbbfejlődni, egy másik szellemben. Amikor a játékosok 16 éves koruktól kezdenek el fejlődni, főleg egymás mellett, akkor 23-24 éves korukra valami különleges fog történni.
Az emberek imádják a sikert. És minél többet nyerünk, annál több rajongó fogja imádni a klubot. De van még valami, ami több, mint egy-egy trófea elhódítása, ez pedig a játékstílus, az ambíció. Mindennek rendben kell lennie, és persze a trófeák is fontos szerepet játszanak egy klub életében.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Én is vártam már.
15 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen hogy milyen ideges vagyok:D komolyan a kémia tézéken is nyugodtabban ülök, mert annak tudom az eredményétxD
15 éve
Törölt felhasználó
go gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
TUDJÁTOK MI A NAGYBÜDÖS HELYZET?az hogy a bajnokok ligájában hazai pályán mégnem kaptunk gólt ha most kiharcolunk egydöntetlent és a visszavágón 0-0 lessz de ez természetesen azt jelenti hogy az első meccs 1-1-lessz min akk mijénk a továb jutás én szürkolok a fiuknak és legfőbben manuel almunianak hogy a visszavágót hibátlanul védje!
15 éve
Törölt felhasználó
húúh már nagyon várom a meccset tényleg az elmúlt évek legfontosabb találkozója a srácok közül a legtöbbnek élete meccse lehet ez a kettő remélem az is lesz és mindent bele adunk gólt kéne lőni és masszívan játszani van esélyünk és amíg van addig minden összejöhet

Szólj hozzá