Andrey Arshavin februári átigazolása után érzékelhetően felpezsdült az Arsenal szelleme is, az orosz pedig egyre jobban növeli a befolyását a csapaton belül, legutóbb a Liverpool ellen nyújtott zseniálisat a négy góljával.

A héten egy furcsa hír jelent meg a Daily Mailben, ekkor a forrás állítólagosan megszólaltatta Arshavin menedzserét, Dennis Lachtert.

A Liverpool elleni meccs után számos csapat érdeklődött rajtam keresztül Andrey iránt.
- állt a cikkben.

De jelenleg Arsenal-játékos. Figyelembe véve az érte kiadott összeget, valamint az egyre növekvő szerepét a klubon belül, kijelenthetem, Andrey nem fog távozni.

Viszont az igazat megvallva, az Arsenal játékosaival nem egyszerű foglalkozni. A csapat többnyire külföldiekből áll, a franciák pedig egyértelműen többségben vannak.

Vannak olyan játékosok, mint például Fabregas, vagy van Persie, akik egyre inkább féltékenyek Andrey egyre jobb teljesítményére.

Vicc tárgyává tették, és elég komolyak voltak azok.

Ma azonban Lachter tiszta vizet öntött a pohárba:

Mindez csak kitaláció.

- mondta Lachter.

Elég furcsa lenne, ha három hónapnyi Arsenal-időszak után ilyeneket mondanák, főleg, hogy kilenc hónapot harcoltam ezért a szerződésért.
Kaptam egy pár linket erről a cikkről a Daily Mail és a Metro hivatalos oldalán. Viszont egyetlen orosz sajtót, vagy újságírót sem neveznek meg forrásként.
Andrey boldog az Arsenalnál. Ezek a kijelentések, figyelembe véve a Liverpool elleni szereplését, igencsak sértőek.
Nem a csapattársai, hanem azok féltékenyek Andreyra, illetve magára az Arsenalra, akik ezeket az állításokat leírták.

Lachter végül kitért az Arsenal jövőjére is:

Nem titok, hogy sok a fiatal a keretben, és a PL-csapatok közül bennük van a legnagyobb potenciál.
Két-három éven belül sikert sikerre fognak halmozni.
Talán pontosan ez az, amiért Andreyt szembe akarják állítani a csapattársaival.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
silem melyik meccsen nyerünk silvestre góljával 2-1re?mert ha a MU ellenire gondolsz akkor a 2-1el kitörölhetjük a seggünket mert azzal nem jutunk tovább
15 éve
Törölt felhasználó
végülis Silvestre nem olyan jó,de nem elhanyagolható hogy ugy ismeri a man.ut mint a tenyerét vagy még jobban xD szóval tényleg áljunk pozitivan az egész elé
Go Gunners
15 éve
Törölt felhasználó
hál isten bendő csak csere, viszont a védelem közepén ott lesz silvestre, de álljuk pozitívan a dolgokhoz: a francia élete meccsét fogja játszani le fogja venni a pályáról rooneyt!!! jahh és az ő góljával nyerünk 2-1re!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
15 éve
Törölt felhasználó
végre DENILSON nincsa kezdőben
15 éve
Törölt felhasználó
Az Arsenal.com-on fenn van a kezdő 11

Szólj hozzá