Az Arsenal az FA-Kupa elődöntőjében már a 18. percben megszerezte a vezetést Theo Walcott révén, ám végül ez is kevés lett a döntőbe jutáshoz.

Wengeréknek így már csak a Bajnokok Ligája maradt, hogy valamit nyerjenek ebben az évben, és ezzel ők is tisztában vannak.

"Meg tudunk birkózni a United fizikai fölényével. Sokkal technikásabb csapatról van szó. A Chelseare is hasonló jelző illik, és a Wembley pályája az ő stílusukhoz jobban passzolt." - mondta Wenger.

"A Chelsea elleni első félidőben is jól látható volt, hogy amikor gyors tempóban tudunk játszani, akkor nagyon könnyen helyzeteket is ki tudtunk alakítani."

"A második félidőben, amikor a játék lelassult, a Chelsea tapasztalata volt döntő. Náluk is minőségi játékosok vannak Essien, Ballack, Lampard és Drogba személyében."

"Az Arsenal viszont nagyon sokszor megmutatta a jellemét idén. Három nappal a Chelsea elleni vereségünket követően remek formában tértünk vissza."

"2-1 volt például a Liverpoolnak a második félidő elején, ekkor simán összeomolhattunk volna. De visszatértünk, és az utolsó másodpercig harcoltunk."

"Úgy vélem, csak egy vágyunk van: bejutni a döntőbe, az már mindegy, hogy kivel játszunk. Már ez is sok hitet igényel, de ez megvan, azt kell mondanom."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Nyrjünk egy Bl-t.
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem ha a Mu igazán mindent belead nagyon elverhet minket az OT-n és onnan már mindegy. Én úgy vagyok vele hogy a Mu jobb csapat és esélyesebb is, szóval nincs vesztenivalónk. Nagyon félek a szerdai meccstől remélem nem porolnak el minket!
15 éve
Törölt felhasználó
Én megmondom őszintén nem várom a meccset! :) Valamiért rossz előérzetem van! De bízom a fiúkban! Gooooooooooooooooooooooooo Gunnnnerssssss
15 éve
Törölt felhasználó
Van egy olyan érzésem,hogyha tjutunk a Mu-n ,akkor már ezt a döntőt nem fogja elengedni Wenger!
15 éve
Törölt felhasználó
Én félek ettől a meccstől de az az igazság hogy ha bejutnánk a BL döntőbe ideén biztos nem nyernénk meg mert ott az a rohadt Barcelona.

Szólj hozzá