Lássuk Wenger véleményét...

...a döntéséről, hogy végül nem pihentetett:

"Úgy vélem, jobb nyerni ma, mint veszíteni és pihentetni a játékosokat. Ez a legjobb felkészülés a szerdai meccsre. Ez egy fiatal csapat, és gyorsan tudnak regenerálódni. Ezen kívül nagyon fontos, hogy masszívan tudjuk tartani az Aston Villával megszerzett pontelőnyünket, és mivel még négy forduló van hátra, elméleti esélyük még nekik is van a negyedik helyre, hiába van 10 pont fórunk. Talán még a Chelsea elkapásán is gondolkodhatunk, hiszen még itthon ellenük is játszunk."

"Ha az Old Traffordra hit nélkül megyünk, akkor már a kezdőrúgás után nagyon nehéz helyzetünk lesz. Ez a meccs után viszont hittel, vággyal és élvezettel állunk ki a United ellen idegenben. Élvezzük azt, ahol vagyunk."

...arról, hogy Alex Ferguson is a lelátón volt ma.

"Azt gondoltam, hogy a Middlesbrough-ot jön megnézni? Végülis ő is tudja, hogy remek vörösborunk van az igazgatói páholyban... Szerintem jól ismer bennünket, és tudja, hogy kemény meccsre számíthat ellenünk a jövő héten. Mindketten jül ismerjük egymást, de a pályán látott tehetséges fiatalok mindenkit meglepnek."

"Beszéltem-e vele? Igen, udvariasak vagyunk itt, üdvözöljük az embereket. Felmentem a meccs előtt az igazgatósái páholyba, ahogy minden meccs előtt teszem."

...a United 5:2-es bemelegítéséről...

"A Tottenham nagyon jól játszott. Őszintén: nem láttam a második félidőt, de az elsőt igen, és abban az iődszakban a Spurs nagyon jól játszott."

...a United mostani védekezési formájáról...

"Ugyanúgy állunk majd ki ellenük is, mintahogy bármelyik más csapat ellen. Gólokat próbálunk szerezni, és lehetőleg megnyerni a játékot. Az lesz a legfontosabb szerda este, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. Amikor ez megvan, a világon bármelyik csapatot képesek vagyunk megverni, úgy, hogy közben nem spekulálunk a United esetleges gyengeségei. Ha a legjobb formánkat nyújtjuk, akkor jó esélyünk van megnyerni a meccset."

...a sérülésekeikből visszatérő játékosokról:

"Adebayor éppen most tért vissza a sérüléséből, ahogy Djourou is. Az ő térde nem volt még 100%-os, de be tudott állni, róla majd kedden, vagy szerdán döntök. Ma Silvestre szenvedett egy komolyabb sérülést, görcs állt a hátába. 50%-os esélye van, hogy játszhat az Old Traffordon."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Wenger.
15 éve
Törölt felhasználó
erős mencseszter mezőny van benne. Azt hittem legalább Nasri vagy RvP belekerül a legjobbakhoz
15 éve
Törölt felhasználó
mu játékosból van viszont 6:van der sar rio, vidics,roni ők 4en oké!de hogy gerrard mellé mié giggs került be?!érthetettlen!lampardot kelett volna betenni simán!a másik evra!tudtommal ebben az évben nem csinált sokat...sőt sztem semmi olyat hog bekerüljön
15 éve
Törölt felhasználó
és ha jól láttam egy ARSENAL játékos sem került be a legjobb 11-be. számomra ez óriási csalódás :(:(
15 éve
Törölt felhasználó
GIGGS lett az év játékosa a Premier League-ban

Szólj hozzá