Emmanuel Adebayor reménykedik, hogy a szezon hátralevő részét nem sérüléssel kell eltöltenie. Na meg a csapatnak akar segíteni, hogy elnyerjék a bajnokok ligáját. A togói azóta remekel ismét, miután felépült két hónapos sérüléséből. A Chelsea elleni meccsen érezte azt a fájdalmat, amit a sérülése alatt is érzett. De reméli nem esik vissza térdsérülésébe.

Az Arsenal következő ellenfele a BL-ben a Manchester United. Adebayor ott is szeretne gólt lőni, és persze megnyerni a meccset.

Szeretnék az év végéig játszani, és a BL-t megnyerni. Most nagy esélyünk van erre.

Mindannyian tudjuk, hogy ez kemény lesz, de meg tudjuk csinálni. És figyelni kell arra, hogy senki se essen ki a csapatból.

2005 óta nem nyertünk semmit, így éppen itt az ideje egy nemzetközi kupához.

A legszebb befejezés lenne, főleg, hogy az Arsenal még történelme során egyszer sem nyerte meg a bajnokok ligáját.

A tavalyi évben mindenben ott voltunk majdnem végig, és hiába voltunk a legjobbak, nem nyertünk semmit se.

Ebben a szezonban meg se közelítettük a tavalyi eredményünket, de amíg van esély nyerni, mi hajtani fogunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
ne is rontson.
15 éve
Törölt felhasználó
szép nyilatkozat tényleg 120% kell mindenkitől
15 éve
Törölt felhasználó
egyetértek Adebayor-ral, hajtani kell és akkor lehet esélyünk.
15 éve
Törölt felhasználó
A kupában pillanatnyi forma számít. Most mi jó formában vagyunk, tán jobban mint a Manchester United. A nyerési eséjeink magasak, de a döntő még messzel van, addigra lehet, hogy újra beleesünk egy pekh szériába. Én azt mondom, hogy minden eséjünk megvan a nyerésre, csak az ellenfél ne legyen élete legjobb formájában.
15 éve
Törölt felhasználó
"és hiába voltunk a legjobbak, nem nyertünk semmit se." Hát igen, és ez azért elég érdekes. Tavaly talán még több esélyünk lett volna a BL-re, de kiestünk. Mondjuk abban a kiesésben a bíró is nagy szerepet játszott, de tehettünk volna az ellen is, hogy a tévedése ne legyen döntő fontosságú(ugye ha Bendtner nem ment a gólvonalról és...). Idén már előrébb jutottunk egy sztem nem olyan erős csapattal. De a foci már csak ilyen.

Szólj hozzá