Sanchez Watt elmondta, még mindig nem hiszi el, hogy az Arsenal U18-as csapata milyen jól kezdte a Manchester City elleni 4-1-re megnyert Ifjúsági FA-Kupa elődöntőt. A játékos 34 másodperc elteltével juttatta előnyhöz a hazaiakat, és összesítésben 3-1-re módosította az állást a Cityvel szemben.

Húsz perccel később Jack Wilshere is beköszönt, majd Bartley és újra Watt.

Sanchez el sem hiszi, amit látott.

Meglepő volt, hogy gyorsan berámoltunk sok gólt (négyet), nem viccelek, meglepődtem.

Kemény mérkőzésen vagyunk túl, de álomszerű eredményt értünk el.

Az első félidő végén buta gólt kaptunk, de tudtuk, hogy akkor már eldőlt a meccs.

A Manchester City tehát az Arsenal következő áldozata lett az Ifjúsági FA-Kupában. Az Aston Villa és a Tottenham is erős, de a City még a szezon során egyszer sem kapott ki, egészen az Arsenal elleni idegenbeli meccsig (1-2).

Watt elárulta, a csatárok nem voltak túl magabiztosak, de megoldották a dolgokat.

Nem voltunk valami önbizalomtól teltek. Az ilyen sikerek viszont növelik a magabiztosságunkat.

Mi voltunk az esélytelenebbek, de megmutattuk, kik vagyunk. Jó a hangulat nálunk, sokat beszélünk a kupáról. Várjuk a következő ellenfelet (Liverpool).

Alig bírjuk kivárni azt, hogy újra focizzunk, és győzzünk.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Ők is négyet rámoltak olyan ismerős ez vhonnan ... :D
15 éve
Törölt felhasználó
Áh a kis gunnerrek is nagyon jók! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Coquelin, Emmanuel-Thomas és Watt óriási. Náluk fiatalabbak is vannak, akiket nagyra tartok, de ők még nem esélyesek edzőtáborra, így most őket nem sorolom fel. Szerintem Sunu kissé túl van értékelve. Nagy küzdőnek van titulálva, de ezt nem láttam rajta eddig. Lehet, h helyzeteit jól használja ki, de keveset van játékban. Nem akarom szídni, de sztem nála vannak jobbak (pl: Rhys Murphy).
15 éve
Törölt felhasználó
Sokat dobna az értékükön, ha megnyernék a Fa kupát. Örömmel tölt el, hogy az így is nagyon fiatal nagycsapatnak megfelelő utánpótlása van.
15 éve
Törölt felhasználó
igen pool. egyébként nagy döntés lesz majd wenger előtt h kit hívjon meg ezek közül a srácok közül ausztriába mert mindig egy 4-5 emberke bekerül

Szólj hozzá