Andrey Arshavin megítélése eddig is nagyon vegyes volt: voltak olyan szurkolók, akik már eddig is istenítették, mások szerint pedig csak ő is egy túlértékelt játékos. Mindenesetre a keddi, Liverpool ellen rúgott négy góljával mindenki emlékezetébe alaposan bevéste magát, és ezt maga a játékos is tudja.

Tudom, hogy a góljaimat a világon mindenütt látták.
- mondta Arshavin.

Szerintem most többet tettem le az asztalra a kritikusaimnak, akik megkérdőjelezték a döntésemet, melyszerint elhagytam az orosz ligát az angolért.

Csapattársai Arshavint választották meg a meccs emberének, ezáltal ő kapta meg az üveg pezsgőt is, majd jót viccelődtek egymással:

A meccs után mindenki gratulált, és viccelődtek velem. Kérdezték, hogy 'Akarsz valamit? Csak szólj és már hozzuk is.'. Vagy: 'Kitisztítsuk a cipődet?'

A repülőgépen mindenki aláírta a meccslabdát, amit eltettem magamnak.

A keddi teljesítményével pedig sokakban felmerült a kérdés: vajon Wenger miért hagyta ki a Chelsea elleni kezdőből a múlt hét szombati FA-Kupa elődöntőn? Egy biztos: Arshavin nem haragszik:

Az Arsenalnak több jó játékosa van, mint 11 fő, szóval nem kell vitázni a menedzserrel, hogy ki játsszon.

Nincsenek bennem rossz érzések, hogy Wenger pihentetett engem akkor.

Természetesen mindig játszani szeretnék.

És hogy melyik volt a kedvenc gólja a négy közül? Az orosznak leginkább a negyedik jött be a leginkább, a sprintje miatt:

Közülünk senki sem képes futásban utolérni Walcottot. Sem a csapattársai, sem az ellenfelei.

Én magam sem tudom, hogy csináltam.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Fantasztikus játékos.
15 éve
Törölt felhasználó
LEGENDA!
15 éve
Törölt felhasználó
Nekem az első tetszett a legjobban,mert az igazi csapatmunka volt!Visszatámadtak az elvesztett labda után megzavarták a Poolt,és Nasri Cesc kettős megcsinálta Arshanak,aki kegyetlenül betette a léc alá (RvP-t idézve)!
15 éve
Törölt felhasználó
Óriási vétel volt!! De ezt már eddig is bizonyitotta... fenomenális volt ez a meccse
15 éve
Törölt felhasználó
Azé ha Walcott tényleg beindult volna akkor senki utol nem érte volna őt csak az a baj hogy Walcott a ladát is lehagyja néha.

Szólj hozzá