Amilyen pocsék formát fogott ki a 24. születésnapján Lukasz Fabianski múlt hét szombaton, a tegnapi Liverpool elleni rangadón az ő bámulatos húzásai is kellettek ahhoz, hogy végül az Arsenal 4-4-re zárjon a jelenlegi listavezetővel.

"A hétvége után nagyon rosszul éreztem magam." - mondta Fabianski.

"Minden nap úgy kelek fel, hogy főleg az én hibám miatt esett ki a csapat az FA-Kupából. Ez csak valószínűleg a szezon végén múlik el."

"Nagyon nagy esélyünk lett volna megnyerni az idei FA-Kupát, és én nem tudtam úgy segíteni a csapatot, ahogy kellett volna. Nagyon sajnálom ezt."

A lengyel kicsit kitért a tegnapi Liverpool elleni meccsre is, ahol nem kevesebb, mint 17-szer kellett védenie (Reinának nem is kellett - vagy nem is tudott.)

"Elég boldog voltam a Liverpool elleni teljesítményemmel, igaz a bekapott gólok miatt van egy kis furcsa érzés bennem. Sokkal boldogabb lennék, ha megnyertük volna a meccset."

Almunia bokasérülése miatt egyelőre még nem térhet vissza a pályára a tervezett vasárnapi meccsen sem, sőt, elképzelhető, hogy Fabianskinak kell védeni az Old Traffordon is, a Manchester United elleni BL-elődöntő első fordulójában.

"Még mindig optimisták vagyunk a szezon utolsó meccseit illetően. Veretlenek akarunk maradni a Premier Ligában, és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni. Remélhetőleg a harmadik helyet megcsíphetjük."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó kapus lesz,ó.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát amit a Chelsea ellen mutatott az kiábrándító volt. Szerencsére nem ezt a formát ismételte meg kedden és így, az ő segítségével sikerült elérni a 4-4-es döntetlent. Almunia visszatérése sokat javítani a csapat eséjein papíron, de ha Fabianszki jó formát muatat, akkor teljesen mind1 ki véd.
15 éve
Törölt felhasználó
hát sztem a pool elleni védelem leggyengébb láncszeme Silvestre volt egyszerűen lassú volt meg sorolhatnám tegnapi hibáit,ellehet gondolkozni hogy pont a manu mért csak 0.750 milláért adta ide :(
(nem fifkázni akartam ezzel,de nem kezdő szintű védő,viszont cserébe elmegy)
15 éve
Törölt felhasználó
A kapus sorsa nagyban függ a védelem formájától is (gondlom ezzel nem mondtam újat)!Ilyen védelem mögött elég nehéz lehet jól teljesíteni amikor olyan támadók jönnek veled szemben ,mint Drogba,vagy Torres!Én nem hibáztattam a Chelsea meccs után sem Lukaszt,és a Pool elleni góloknál sem ő volt elsősorban a vétkes!
15 éve
Törölt felhasználó
tegnap,volt egy tiszta oan helyzete a poolnak amien drogba golja volt,nem tom emlekeztek e ra??? szoval tegnap ugyan olyan szituba elkezdett ki jönni és utna meg inkabb maradt a kapuban,pedig én ugy lattam most siman elerte volna,
szoval én nem tartom öt hibasnak,neha gyorsan kell döntest hoznia az embernek ,és hat tudjuk mien a kapussors,

Szólj hozzá