Andrey Arshavin január óta tartó Arsenalos karrierje során már 11 gólban vállalt kulcsszerepet. Az orosz a tegnapi, Liverpoolnak lőtt négy gólja után elmondta, még mindig nem illeszkedett be igazán a csapatba!

Arshavin volt az Ágyúsok hőse tegnap az Anfield Roadon 4-4-re végződött Liverpool elleni meccsen. A klasszis elmondta, még egy kis időre van szüksége.

Az első félidőben sosem voltam szinte játékban, csak akkor, mikor gólt lőttem. Nehéz még a dolgom, de keményen küzdök.

Ha együtt vagyunk, mindenki egyenlő. Még fel kell készülnöm rendesen, és akkor már jó munkát végezhetek a csapatnál.

Arshavin lőtte azokat a gólokat, amelyek kialakították a 0-1-es, a 2-2-es, a 2-3-as, és a 3-4-es részeredményeket. Yossi Benayoun a hosszabbításban egyenlített ki újra, ezért az orosz sztárnak vegyesek az érzelmei a meccsel kapcsolatban.

Jól érzem magam most, bár egy kicsit csalódott is vagyok, mert nyerni akartunk. Hihetetlen a foci itt Angliában.

Meg akarunk nyerni minden meccset. Az elsők akarunk lenni, nem a negyedikek.

Mikor előnybe kerültünk, általában után jól kezdtünk el játszani, de ha visszavettünk a tempóból, iszonyú veszély leselkedett ránk, hiszen Torres és még néhány magas játékos egyből lecsapott a labdákra. Mindenki felelős az elvesztett labdákért, nemcsak a kapus és a védelem. Segítenünk kell egymást.

A döntetlen azt eredményezte, hogy az Arsenal megőrizte veretlenségét a bajnokságban, ez a sorozat már 19 meccsből áll. Arsene Wenger még mindig pozitív afelől, hogy az Ágyúsok harmadik helyen végezhetnek a bajnokságban. Egy trófeára van még esély, ez pedig a Bajnokok Ligája serleg. A döntőbe a Manchester Uniteden keresztül vezet az út.

Magabiztosabb leszel, ha nyersz. Ikszeltünk. A jövő héten nyerni kell (a BL-ben). Remélem, meglesz ez, de sajnos én nem játszhatok még.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem már beillsezkedett.
15 éve
Törölt felhasználó
Ha ennyi ido alatt 4 golt lott a Pool ellen akkor a Manu ellen meg 8 fog???:D Ilyenkor sajnálom hogy Arshavin nem játszhat a BL-ben mert vele sokkal erosebbek lennék!!!GO GUNNERS!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Arshvin hatarozottsaga volt nagyszerü.mind a 4 golna nem szarakodott megnezte hola kapu és recs.reina meg csak nezte
Viszont vegre valamiben eslök vagyunk iden a PL-ben ,az meg a legtöbb idegen beli gol 17 meccsen 34,ottnon csak 24
15 éve
Törölt felhasználó
ARSHA sose gondolta volna hogy egy olyan meccsen ahol 4 rúg nem nyer a csapata
15 éve
Törölt felhasználó
Az lehet, hogy ő lőte mind a 4 gólt, de a mezőnyben annyira nem jeleskedett. Jó tudom, hogy egy gól felér vagy 3 gólpasszal, de akkor is, nem "csak" ő döntötte el a mecset. Reméljük, hogy még jobban beilleszkedik és ismét lesz a középpályánkon egy bonbabiztos játékos. Örülök neki, hogy leigazoltuk. Lehet, hogy nem kedvelem az oroszokat, de azért lehet kivételt is tenni.

Szólj hozzá