Flamini 2007 nyarán nagyon közel állt ahhoz, hogy elhagyja az Arsenalt, mivel korábban igen kevés játéklehetőséghez jutott, azonban Arséne Wenger tett neki egy ígéretet, s be is tartotta a szavát: a francia középpályás a 2007/2008-as szezonban már alapembernek számított az észak-londoni gárdában. A szezon végén lejárt a szerződése az Arsenallal, de az Ágyúsok felajánlottak neki egy új kontraktust. Ennek ellenére elutasította a szerződést, s Milánóba igazolt.

Azóta több olyan nyilatkozatot adott, amellyel maga ellen fordította az Arsenal rajongóit. Most egy újabb fát dobott a tűzre azzal, hogy kijelentette, szívesen látná Adebayort jelenlegi klubjában. A 24 éves támadót már tavaly nyáron is megkörnyékezte a Milan, de hossza huza-vona után Adebayor hosszabbított az Ágyúsokkal.

"Adebayor nagy játékos. Ha Milánóba igazolna, akkor nagyon fellendítené a játékunkat"-nyilatkozta Flamini a Datasportnak.

"Már akkor is ütős játékos volt, amikor az Arsenalba igazolt, de a világ legjobbjai közé Londonban nőtte ki magát."

Lista azokról az Arsenal-játékosokróll, akiket megkörnyékeztek az utóbbi időben:
Cesc Fabregas - Real Madrid, Barcelona
Robin van Persie - Barcelona
Gaël Clichy - AC Milan
Abou Diaby - Internazionale
Emmanuel Eboué - Internazionale
William Gallas - Juventus
Kolo Touré - Manchester City

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Flamonak meg nem mindegy ki játszik a csapatában, Ő úgy sem kap lehetőséget...
15 éve
Törölt felhasználó
ADE szerződése meddig tart?
15 éve
Törölt felhasználó
Falmini egy gusztustalan alak. Egyértelmű hogy hiányzik neki az Arsenal és legszívesebben az egész csapatot magával vinné.Amugy én meg annak örülnék ha befogná a száját. Ja és nem Ade kéne a Milanba, hanem egy jó nagy ló*asz Flamini seggébe!
15 éve
Törölt felhasználó
rem nem megy el ade és csúcsformába lendül
15 éve
Törölt felhasználó
sztem flamini példájából kiindulva (nem állandó kezdő és ha játszik akkor se az angliai formájában) semmi képpen se igazolna Ade az olasz bajnokságba. Egyébként most így fejből nem is nagyon tudok olyan híres játékost mondani aki Angliából Olaszországba igazolva órisási sikereket ért volna el...... (UTÁLOM AZ OLASZ FOCIT bocsi de ezt még muszáj volt:) )

Szólj hozzá