Bár Almunia amúgy is sérült, Arséne Wenger mindenképpen Lukasz Fabianskit játszatta volna az FA-kupában, azonban a lengyel kapus finoman szólva is felejthető produkcióval állt ki a Wembley stadion pályájára.

Arséne Wenger azonban nem haragszik a lengyel hálóőrre.

"Igen, nagyon sajnálom őt, mert remek kapusról van szó, és nem hiszem, hogy ez volt élete legjobb napja." - mondta Wenger a Setantának.

"Meg kell jegyeznünk és tanulnunk kell a hibáinkból."

"Talán a tapasztalatlanság? Igen, Ez egy olyan meccs volt, ahol minden hiba végzetes lehet."

"Ez azért csalódást keltő, mert jól kezdtük a meccset, de egy picit leengedtünk fizikálisan."

"A második félidőben jópár helyzetünkvolt, és nyílt volt a meccs. Úgy vélem, két potyagól miatt estünk ki."

A francia menedzser elmondta, hogy véleménye szerint a Wembley műfüve egy az egyben alkalmatlan ilyen kaliberű meccs megrendezésére:

"Szerintem ahogy a pálya állapota elkezd drasztikusan esni, úgy lesz a játék is rosszabb. Borzasztó volt."

"Én úgy vélem, hogy már csak az idei ellátogató emberek miatt is ellenőrizni kellene, hogy alkalmas-e a pálya az ilyen kaliberű meccsek megrendezéséhez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Én is kiállok mellete.
15 éve
Törölt felhasználó
nem kell senkit se hibáztatni, ez az egész csapaton ment el. sajnos a közelében nem voltunk az igazi Ágyús focinak. nagyon sok labdát adtunk el hátul is, nem voltunk olyan veszélyesek a kapura, és sztem senki nem nyújtott kiemelkedőt! aztán szidhat aki akar, én ettől még igazi Ágyús vok!
Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Én elégedett vok Silvestre teljesítményével. Nagyon jó megelőző szerelései vannak, jól fejel... Drogba fiatalabb védőket is le tud futni. A góljánál nem ez volt a hiba, hanem az, hogy túl nagy teret hagytunk neki.
15 éve
Törölt felhasználó
Ha bagyon muszáj hibáztathatunk vkiket a 2 gól miatt az Eboué,és Silvestre!Lukasznak egy hibája volt a meccs elején!
15 éve
Törölt felhasználó
az a másik hogy arsát ismeri hiddink és szerintem készült is rá ügyanis az edzője.
wenger nem merte a kezdőbe berakni mert félt hogy leradírozzák a pályáról szerintem ezért inkább húzott egy váratlant és betette diabyt akit én tök jó focistának tartok(attól hogy tegnap volt egy rosszab meccse,az mindenkivel megesik)nasri meg szerintem egyszerűen fáradt volt és ennyi és még a keddi meccsre is gondolni kell(megmondom őszíntén én is sajnálom a kiesést de én nem vagyok magam alatt, ha a bl-ből estünk volna ki akkkor talán)és még nasrihoz hozzátéve az elmúlt meccsekenn ő se nyújjtott klasszis teljesítményt.
nem kell szerintem itt hibáztatni senkit egy az a csapt érdeme hogy most nem jutottunk oda ahova kelllett volna de valjuk be a cselski jobb összeállításba jött ki a pályára.ezt a vereséget el kell felejteni és megnyerni a bl és feljebb lépni a pl.
be.(itt most felhoznák két szuper hiper csapatot akkik véleményem szerint ellentétben velünk semmit nem nyernek az idén, a pool és a real madrid)
és aki wengert fikázza az mondjon egy ötletet helyette a kispadra(kis semmihez értő kis csitrik vagytok)ennyi.
go gunners!!!

Szólj hozzá