Lassana Diarra, Mathieu Flamini és Gilberto Silva is távozott Londonból az előző esztendőben, így Denilsonra és Songra nagy nyomás helyezkedett az Ágyúsok első csapatában.

A kameruni középpályás korábban az Arsenal-rajongók kritikáinak kedvelt célpontja volt, ám Arséne Wenger hitt benne, s ő bizonyította is a tudását.

A 21 éves Song az Arsenal hivatalos magazinjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy az utóbbi időben nőtt az önbizalma.

Úgy vélem, hogy sikerült elérnem egy szintet.

Sokkal magabiztosabb lettem, s szerintem ezt a főnök is látja rajtam.

A korábbi Bastia-játékos hosszú időn át nagybátyja, Rigobert Song árnyékában élt, ám mostanra ő is letett annyit az asztalra, hogy a legendás családtag nélkül is híresssé váljon.

Régebben, amikor bekerültem a válogatottba, sok ember azt mondta, hogy mindez a nagybátyám miatt van.

Akkoriban gyakorta hangzott el a mondat, hogy: 'Talán a családja intézkedett'. Bla bla bla... Mára már ezt mondják: 'Milyen jól játszik az unokaöccse. Jó, hogy itt van nekünk.'

Song 2005 óta az Arsenal játékosa. Az Ágyúsok 1 millió fontért szerezték meg. Eddig 42 bajnoki meccsen lépett pályára, s 1-szer talált be a PL-ben.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (156)

15 éve
Törölt felhasználó
nah ez a meccs rendesen lehűtötte a kedélyeket, és végett vetett a "hurrá hangulatnak". tényleg nem értem mit akart a wenger ennyit taktikázni a meccs előtt. diaby, meg denilson már régóta nem kezdtek arsa, meg nasri meg régóta remek formában játszanak és akkor songról még nem is beszéltem. a fabianszkinak meg pont most kellett kifognia egy ekkora szar napot, de azér remélem nem tör össze teljesen....
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon sajnálom a kiesést de azért dicséret illeti a fiúkat szerintem mert azért küzdöttek a meccsen dögivel.
a chealse-ről meg annyi hogy ma is volt azért kicsi szerencséjük és kicsit se voltak jobbak nálunk,drogbát nem szabad így hagyni elindulni.
én mindenestre nem hibáztatom a fiúkat mert itt bárki nyerhetett volna, akár mi is pl.ade révén egy szerencsés passz után betudtuk volna lőni a 2.gólt
sajnálom a kiesést de a wembley-től szivesen köszönök el,ugyanis nekem ez a pálya nagyon nem rendelkezik hangulattal és a fű is bőven elmarad a várttól(nem erre varrom a kiesést)
de addig is ott a bl és még egy halvány esély a pl beérni a chealset
(ha azt nézzük a nálunk nagyobbra taksált pool is csak már 1 porondon a pl-be van)
előre fiúk nem megtörni ettől!!!
írány a bl és a pl
go gunners!!!
15 éve
Törölt felhasználó
viszon walcott megint betalált és jól játszott!
15 éve
Törölt felhasználó
Nasri hogyhogy nem kezdő volt??? Ez a köcsög Drogba is csak nekünk tud gólt rúgni -.- Olyan idegesítő! Nembaj nem szabad összetörni! Gyerünk srácok!
East or West, Arsenal is the best!!
15 éve
Törölt felhasználó
akk az utd mér holnap játszik mér nem ma ...

Szólj hozzá