Számos sajtó írt akkoriban napi többtucat cikket, ami Emmanuel Adebayor távozásáról szólt volna, ám a togói végül maradt, és nem sokkal az idény kezdete előtt új szerződést írt alá a csapattal.

A Tottenham elleni rangadón összeszedett sérüléséből csak nem rég tért vissza Adebayor, de formája a tavalyi önmagát idézi, amikor házi gólkirály volt. Jelenleg Robin van Persieé ez a rang, azonban a togói játékos csak három góllal van lemaradva holland csapattársa mögött.

Soha nem mondtam, hogy távozni fogok, az emberek az én nevemben beszéltek. Manapság nagyon boldog vagyok az Arsenalnál, és ez az oka annak, hogy maradtam. Tudtam, hogy ezzel a csapattal sikereket tudok elérni.
- mondta Adebayor.

Tudom, hogy nehéz szezonunk van a PL-ben, talán nem vagyunk már esélyesek, de még mindig ott vagyunk a Bajnokok Ligájában, még mindig ott vagyunk az FA-Kupában, és ez remek.

A jó dolgokat kell meccsről meccsre átmentennünk, és élvezni kell a játékot.

Valóban nehéz volt számunkra az évadkezdés, mert sok problémával álltunk szemben: Hleb elment a Barcelonához, Flamini pedig a Milan kedvéért hagyott el minket. Emellett ott volt, hogy vásárolunk-e valakit a nyáron, vagy nem, maradok-e a csapatnál, avagy sem.

A februári sérülésem már csak a 'hab volt a tortán', mert akkoriban nem sűrűn találtam be az ellenfél kapujába.

De mindig jó megnézni, mi az, ami jól ment, és mi az, ami rosszul. Végülis a kényszerszünetben voltak pozitív pillanatok is: meglátogattam otthon a családomat, ami miatt még jobban éreztem magam. Mikor visszajöttem, tudtam, hogy két hónapom lesz a szezon végig.

Egyszerűen csak élveznem kell a játékot a pályán, és segítenem kell az Arsenalt a trófeaszerzésben. Ez az, amiért ide igazoltam, és ez az, amiért szerintem jól teljesítek jelenleg.

A csapat jó úton halad, remekül játszunk, és élvezzük a csapatmunkát. Ismét visszatértünk a küzdelembe, és ez a legfontosabb dolog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem csak nem tetszett neki, hogy majdnem annyit letett az asztalra, mint mondjuk C. Ronaldo, mégis feleannyit sem kereset. Ki akart harcolni nagyobb fizetést, és relatíve igaza volt. Sztem ennyiről lehetett szó.
15 éve
Törölt felhasználó
Arsenal res - "Spurs res" link!

http://www.justin.tv/vip_football/popout

a spurs csapatában ottvan pl: bentley, bale, chimbonda...
15 éve
Törölt felhasználó
Más se távozzon a nyáron
15 éve
Törölt felhasználó
REMÉLEM is h nem megy el mert most az igazi a csapat
15 éve
Törölt felhasználó
hát talán tényleg felnőtt és most jól játszik

Szólj hozzá