Bár a bajnoki címről már idejekorán lemaradt az Arsenal, az FA-Kupában elődöntőt, a Bajnokok Ligájában pedig negyeddöntőt fog a csapat játszani ezen a héten.

A holnapi meccsen az Arsenal eldöntheti az elődöntőbe való bejutást, ez pedig óriási löketet adhat egy újabb trófea eléréséhez.

"Minden nap a trófeákról beszélgetünk." - mondta Adebayor.

"Már maga beszélni róla jó dolog, de ezért harcolni még jobb. Három éve vagyok itt, és mindig elmondtam, hogy nyernünk kell valamit, de csak most érzem úgy, hogy valódi esélyünk van erre. Márcsak azért is, mert elődöntősek vagyunk az FA-kupában, és a negyeddöntőben állunk a BL-ben."

"A BL a legjobb megoldásunk? Igen is és nem is. Igen azért, mert tudjuk, hogy van rá esélyünk, jól játszottunk az első fordulóban, holnap a visszvágón pedig itthon meccselünk."

"Eztán vagy a Portóval, vagy a Manchester Uniteddel kell megmérkőznünk. Bárki is lesz az ellenfél, nehéz lesz, de hajtani fogunk, mert jól tudjuk, hogy itt egy esély együtt elérni valamit."

"A keret elég fiatal, de csak hinnünk kell magunkban és a képességünkben. Nincs ok arra, miért ne nyerhetnénk trófeákat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
sztem nincs ezzel gond hogy sokat nyilatkozik:D ezzel csak mentálisan erősiti a többieket--> és én személyesen 2 trófeát várok a csapattól(Fa,Bl) az fa cup mindenképp megkéne nyerni,de a bl-t is simám megnyerhetjük:P

Go Gunners!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Babe!Most nem csak a mennyiségről beszélek,hanem a nyilatkozatainak a tartalmáról is!
15 éve
Törölt felhasználó
igen neki azért jelentene sokat egy bl trófea mert már 2szer is elbukta!(egyszer a monacoval egyszer meg velünk (igaz akkor ő 2006ban nem volt nevezve))!
meg am kinek nem jelentene sokat egy bl??!!:D
15 éve
Törölt felhasználó
Azért a BL-re szerintem nem sok esélyünk van de ott is túl kell jutnunk a Villarealon.Amúgy úgy mondja Ade mintha ezt már meg is tettük volna.
15 éve
Törölt felhasználó
Én még BENDŐ nyilatkozatot még nem olvastam sztem ő akar a legjobban kupát nyerni

Szólj hozzá