A címvédő az elmúlt hetekben betlizett, hiszen 4-1-re kikapott a Liverpooltól, majd jött egy 2-0-ás zakó a Fulhamtől, és nem sok kellett ahhoz, hogy az Aston Villától is vereséget szenvedjenek, amely mérkőzést végül megnyertek.

Ennek köszönhetően még úgyis egy pont előnyük van a Liverpool előtt, hogy egy fordulót még nem játszott le Alex Ferguson együttese.

"Még mindig úgy hiszem, hogy a fordulóhátrány miatt a Manchester United van a legerősebb pozícióban. Már csak azért is, mert azt a fordulót otthon játsszák."

"Ez a hétvége viszont nekik is nagyon fontos lesz, mert úgy utaznak a Sunderlandhez, hogy a keret nagy részét otthonhagyják. Szerintem hét fordulóval a bajnokság vége előtt akár négy ponttal vezetni a tabellát még mindig egy nagy előny."

"Még akkor is sikerült megverniük az Aston Villát, amikor inogva játszottak, ráadásul nem lesz ez állandóan, nem kell aggódni."

"Viszont még mindig megjósolhatatlan. A Chelseanek lesz talán a legkönnyebb sora a hátralévő fordulókon, azonban az ő hátrányuk még a United fordulóhátránya ellenére is négy pont, azaz, ha Fergusonék hozzák a meccsüket, hét pontra is leszakadhatnak - ez pedig már egy jó távolság."

"De ez a helyzet pontosan az, amit mindenki akar: van hátra hét forduló, és senki nem tudja, mi fog történni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

15 éve
Törölt felhasználó
Inkáb a MU legyen a bajnok mint a Liverpool legalábbis sztem!! GO GUNNERS!

Szólj hozzá