A korábbi szezonokban már-már megszokhattuk, hogy Jens Lehmann a médián keresztül támadta Arséne Wengert, hogy miért Almuniát játszatta helyette a kapuban.

A végül a kevés játéklehetőséghez jutó Lehmann a szezon végén eligazolt a Vfb Stuttgart együtteséhez, míg Almunia hivatalosan is az Arsenal első számú kapusa lett, így a probléma is megoldódott, a német kapus dühe pedig elszállt.

"Manuel Almunia eddig fantasztikus a szezonban, talán karrierje legjobb idényét teljesíti. Teljesen érett, és talán kevesebb is a nyomás rajta, mert nem vagyok ott. Már korábban is mondtam, hogy most már ő is a legjobbak közé tartozik." - mondta Lehmann.

"Természetesen nagy volt közöttük a rivalizálás, mind a pályán, mind amellett, de mindigis kölcsönösen tiszteltük egymást."

"Talán hiba volt azt mondanom akkor, hogy egy rossz kapus mögött ülök csak a kispadon. Már akkor is egy remek hálóőr volt, ezt be kell ismernem."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
áá, Lehmann nem olyan szemét ember, mint aminek az utolsó szezonjában játszotta magát. Kahn-nal is kezet fogott, meg tényleg barátian beszélt a VB vagy az EB alatt. sztem ez a hír teljesen igaz.

sztem a szíve azért még londonba húz és talán nem szeretett volna még távozni. lehet ezzel a nyilatkozatával motiválná Almuniát. nameg a válogatottaknál felhívná a figyelmet a spanyol kapusra...
15 éve
Törölt felhasználó
Kacsa...Lehman egy nagy német tróger sose mondana ilyet :..lehet jó kapus volt, igazi vezér, de egy nagy paraszt...Saját csapatársát szidte (almunia)...Ez nem illik szerintem....Mindig is utáltam :D
15 éve
Törölt felhasználó
Lehmannt az teszi naggyá, hogy be tudja ismerni a hibáit.
15 éve
Törölt felhasználó
Én is dicsérném a helyébe. És H Lehmann teszi ezt még szimpatikus is.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát jövőre ismét párharc lesz talán majd FABIANSKI-ALMUNIA

Szólj hozzá