Ahogy Almunia, Gallas is megsérült a Villareal elleni meccsen, a franciát egy térdínsérülés hátráltatja, és bár még nem hivatalos, lehetséges, hogy az egész szezont ki kell hagynia.

Emiatt két ember előtt nyílt meg a lehetőség, hogy kiélezett körülmények között segítse az Arsenalt a szezon hátralévő részében.

Emmanuel Adebayor, a csapat jelenleg bombaformában lévő csatára nem aggódik:

"Djourounak már korábban is voltak jó meccsei, és Lukasz is remekül teljesített a kupasorozatokban. Hinnünk kell bennük és képességeikben. A sérülések miatt ők is lehetőséghez juthatnak, és nem szabad nyomás alá helyeznünk őket."

"Mindannyian tudjuk, hogy mennyire jók, és tudjuk, hogy meg tudják csinálni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Én sem aggodok,
15 éve
A Wigan ellen kell a három pont, mert az Aston Villa az Everton ellen játszik, ott is becsúszhat egy-két pont vesztés. A Villareal elleni győzni kell, a Chelsea ellen nehéz lesz, de ott nagyon kéne, már csak a döntő miatt is. A Liverpool meg nyilvánvalóan ki akar esni a BL-ből, hogy minden erejével a bajnokságra koncentráljon.
15 éve
Törölt felhasználó
Meg fogják csinálni!!! Nehéz meccsek jönnek WIGAN-VILLAREAL-CHELSEA-LIVERPOOL nem rossz lista
15 éve
Törölt felhasználó
Reméljük, hogy sikerül pozitívan kijönni a sérülésekből és találunk a csapatban pár új mester lábat. Gooo Gunners!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Pedig nagyon nyomás fog nehezedni rájuk,de főleg DJ-re!Ha komolyan gondolja Arsenalos pályafutását,akkor ezen a pár meccset amin játszani fog nagyon jó,és magabiztos teljesítménnyel kell előrukkolnia!Lukasz meg egy igazi klasszis kapus(lehet),és nem illetődik meg ,ha egy ilyen lehetőség ugrik az ölébe!

Szólj hozzá