Lukasz Fabianski nem várt lehetőséghez jutott a tegnapi Villareal-Arsenal meccsen, hiszen már az első félidőben váltania kellett az időközben megsérült Manuel Almuniát a kapuban.

S bár bemelegíteni sem volt sok ideje, a lengyel kapusnak rögtön egymásután kétszer kellett védenie a Villareal támadásaikor.

Nagyon elégedett vagyok Lukasz teljesítményével. Annak ellenére, hogy nem tudott rendesen bemelegíteni, egymás után kétszer védett remekül.

- mondta Wenger.

Szerintem ez a meccs azt is megmutatta, hogy két klasszis kapusunk van. Sajnos közülük egy nem kap túl sok lehetőséget. Viszont ha nem lenne két ilyen remek hálóőrünk, vert helyzetben lennénk most.

Az arsenal.com tájékoztatása szerint Manuel Almunia legalább két hétig lesz távol az Arsenal kapujától, így Fabianski az FA-Kupa elődöntőjén kívül védhet a hétvégi Wigan, a Villareal elleni visszavágón, valamint a későbbi, Liverpool elleni rangadón is.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Barca 4:0 Bayern!!!!!ha döntöben a barcát kapnánk most a 2:1 helyet 4:1 lenne!szerintem
15 éve
Törölt felhasználó
Amikor le kellett cserélni Almunia-t nem agódtam. Tudtam, hogy Fabianski nagyszerű kapus és jól helyt fog állni.
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnálom Manut mert ebben az évben kiemelkedően teljesít, mondthatni klasszis formában van. Azért remélem Lukas is megmutatja a fogafehérjét.
15 éve
Törölt felhasználó
manu még jobb szezont fut mint tavaly ő lett a csapat egyik húzó embere remélem azért a pool ellen már lesz... nah persze lukinak meg szurkolunk:)
15 éve
Törölt felhasználó
Bízzunk benne, hogy Fabianski képes lesz lenyűgözni minket és ismét egy nagy harcot láthatunk a kezdőcsapatba jutásért.

Szólj hozzá