Van Persie a napokban kijelentette, hogy készen áll egy új szerződés aláírására az Arsenalban, ennek ellenére a Barcelona továbbra is érdeklődik iránta.

Az Ágyúsok megelőzhetnének egy 15 millió fontos ajánlatot, ha felemelnék a 25 éves holland csatár fizetését heti 70,000 fontra.

A katalánok Thierry Henry utódját látják a fantasztikus rúgótechnikával rendelkező Van Persieben, hisz a veterán francia támadó a nyáron a Manchester Cityben köthet ki.

A The People értesülései szerint Arséne Wenger kiszemelte magának a Real Madrid 21 éves argentín középpályását, Gonzalo Higuaínt, aki iránt a múlt nyáron a Juventus gárdája is érdeklődött. A Zebrák 25 millió eurós ajánlatát elutasította a Királyi Gárda, így az Ágyúsoknak is nehéz dolguk lesz, ha valóban meg akarják szerezni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
1.Henry nem megy a citybe az 100%
2.Higuain nem kell ide
3.amúgy higuain nem középpályás hanem csatár de mind1
4.Van persie-t akarhatja a kurva barca mert őt már nem viszik el tőlünk ennyi!
15 éve
Törölt felhasználó
Császtok! Lécci szavazzatok az Arsenalra http://www.ktkt.suli.hu/psgksz/ kösi :)
15 éve
Törölt felhasználó
lool Higuaín kiaz? kis csicska igaza van adimakkernek kb bendtnerrel van 1 szinten azért Bendtner sztem itt sem rossz csak nincs szerencséje, a real meg 1 csicska csapat és igen bendő ott sok gólt rugna :) ne felejtsük el a tartalékoknál 50 gólokat szerzett+ a burgenland 11 nek 20 min alatt 4 et :P
15 éve
Törölt felhasználó
Hát azért ha Higuaín egy szintű Bendtner-rel akkor ezek szerint Bendtner is kezdő csatár lenne a Real Madrid-ban? :O Hát azért nem tudom... Nem kell félteni Higuaín-t se szerintem jó játékos de nem kell ide most és ez két különböző dolog! GO GUNNERS!
15 éve
Törölt felhasználó
Higany és RvP egy lapon nem említhető!!! Wenger nemhinném,h ennyire leadná a szintet... Higany max akivel egy szintű az Bendő!!!

Szólj hozzá