Lássuk Wenger véleményét a...

...a Manchester City elleni teljesítményről:
"Erősen kiegyensúlyozott teljesítményt produkáltunk, mind a támadásokban, mind a védekezésekben egy jó Man. City ellen, különösen az első félidőben. A második játékrészben teljesen átvettük az irányítást, és talán több gólt is szerezhettünk volna. Összességében elégedett vagyok, mert ismét a mi stílusunkat mutattuk a pályán, amit mindenki imád nézni. Könnyedén és felszabadultan játszottunk."

...Cesc Fabregas visszatérésérpl:
"Ez inkább egy jó csapatteljesítmény volt. Cesc háta mögött volt Denilson és Song, akik remekül védekeztek, így ő több energiát tudott fordítani a támadásokban."

"Mélyről szeret jönni, és hosszú labdákkal szeret játszani. Nagyszerű, hogy visszatért, mert az ő teljesítményével nem kellett nagyon megborítanom a csapat egyensúlyát. Úgy éreztem, hogy meg meg lett volna a sansz Arshavint Adebayor mögé tenni, de akkor az egyik középső középpályásunkat egyúttal a szélen kellett volna játszatnom."

...az őszi vereség visszavágásáról:
"Úgy érzem, hogy ha csak két győzelmet hoztunk volna ott, ahol döntetlenek értünk el, máris ott lennénk az élen. De persze a többi csapatnál is elmondhatják ugyanezt. A 31. meccsünket játszottuk le ma a ligában, és ez volt a 17. veretlen meccsünk sorozatban. Viszont az első 14 meccs folyamán ötször kaptunk ki. Ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot nem kaphattunk volna ki ennyiszer."

...a keddi spanyol túráról:
"Jó szájízzel vágunk neki a keddi BL-meccsnek. Viszont tudjuk, hogy ott is jól kell teljesítenünk, ezt pedig koncentráltságot, hitet és nagy elkötelezettséget igényel. Természetesen, ha hit nélkül áll oda az ember, akkor az mindig sokkal nehezebb. Tudjuk, hogy szükség lesz egy jó eredményre a visszavágó előtt."

"Hiszek a csapat képességében, és az lenne a legjobb, ha ezt mind a három szériában megmutatnánk. Erre az első legjobb bizonyíték a konzisztencia, és ezért vagyok ennyire boldog a mostani bajnokságbeli teljesítményünkkel. Minden harmadik napon ugyanazt a stílust, teljesítményt akarjuk mutatni, és ezzel a kihívással a szezon végéig szembe kell néznünk."

...a csapatbeli változtatásokról kedden:
"Nem tudom, milyen változtatásokat csinálok. Nem tudom, hogy vajon elveszítettük-e Walcottot ma, avagy sem. Kis sanszunk van arra, hogy van Persie visszatér, és még kisebb, hogy Nasri bevethető lesz-e. Arshavin nem játszhat a szabályok értelmében, míg Eduardo és Diaby biztosan nem lesznek ott a Villareal ellen.

...a szerződésekkel kapcsolatos pletykákról:
"Szerintem az sokkal fontosabb, hogy az előttünk álló kihívásokkal törődjünk, és nem a többi dolgokról. Ezek ugyanis nem fognak segíteni abban, hogy meccseket nyerjünk,  és az , amiért nem akarok megjegyzést fűzni a játékosok távozásával, vagy a szerződéshosszabbításokkal foglalkozó pletykákhoz. Ez egy fiatal csapat, és az a fontos, hogy csak a saját teljesítményünnkel törődjünk."

...arról, hogy hat pont előny van az Aston Villa előtt:
"Jó helyzetben vagyunk most, és ez nem volt ennyire nyilvánvaló három héttel ezelőtt. A lehető legnagyobb pontelőnyt akarjuk kiharcolni a Villa előtt, mert nekünk is nehéz menetrendünk van: még játszunk az előttünk állókkal is. Viszont három héttel ezelőtt még boldogan elfogadtuk ezt a helyet, ahol most állunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
sok a sérült
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja 3-0 lett a vége!!!Nyerni kell ott is!!
15 éve
Törölt felhasználó
A 2. gólpassz Cesctől hatalmas volt!Szerintem ő volt a man of the match nem Adebayor!Összességében mindenki hozta azt amit elvárnak a szurkolók,és ha ilyen kiegyensúlyozott teljesítményt tudunk mutatni,mint az elmúlt időszakban,akkor sokra viheti ez a csapat!
15 éve
Törölt felhasználó
gyorshír félidőbe almeria 3-0 villareal barát ott k.o. lesz
15 éve
Törölt felhasználó
Már 3-0. Szép lenne, ha mi is vágnánk ennyit Spanyolországban.

Szólj hozzá