A Le Parisien értesülései szerint a Juventus a nyári átigazolási időszak alatt megszerezné Bacary Sagnát.

A francia válogatott jobbszélső lenyűgöző teljesítményt nyújt 2007 nyara óta, amikoris 9 millió euró ellenében elhagyta az Auxerre gárdáját, s Észak-Londonba költözött, így nem meglepő, hogy a Zebrák Zdenek Grygera tökéletes alternatívájaként gondolnak rá.

Az Öreg Hölgy azért is favorizálja a 26 éves Sagnát, mert az ő esetében egy sokoldalú, a támadásokban is hasznos védőről van szó. Mindenesetre legalább 13 millió eurót kéne érte fizetniük a Zebráknak, s Arséne Wenger beleegyezése is kéne az ügyben. Az utóbbi feltétel minden bizonnyal csak Sagna kifejezett kérésére valósulhat meg.

Sagnát a 2007/2008-as szezon legjobb jobbhátvédjének választották a Premier Ligában, s idén is kiváló teljesítményt nyújt 37 bajnoki fellépéssel a háta mögött.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
ennyiért vicc lenne odaadni a világ legjobb védőét
15 éve
Törölt felhasználó
á sztem nem megy el, még most jött. Egész évben kezdő... Mi kell még neki? Most a legjobb az Arsenal. Még a Bl-t, a Pl-t meg az FA kupát is megnyerhetjük. Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem sem fog elmenni, de azért ezekből a hírekből is látszik, hogy a játékosaink elég kelendőek mostanában. Úgyhogy ha meg akarjuk Őket tartani akkor jó lenne nyerni is valamit, mert különben megint kezdhetünk új csapatot építeni...
15 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném hogy elmegy.De amúgy tényleg 26 éves?Mert én csak úgy tudtam hogy 23.
15 éve
Törölt felhasználó
Idén 37 bajnoki fellépésen van túl? Az idei szezonban (2008/2009) még "csak" 30 bajnoki mérkőzés volt. Szóval ez már egy hiba. Na nem is ez a lényeg. Sagna szerintem nem fog elmenni egy olyan csapatba amely semmivel sem jobb az Arsenalnál. A Juvéban most nem csak az a probléma, hogy a csapat nem nyer semmit, de már a játékosok kiöregedése, a perek is gondot jelentenek. Nem fog elmenni, legalábbis a zebrákhoz biztosan nem.

Szólj hozzá