Robin van Persie ma elmondta, hogy sokáig úgy volt, hogy nem az Arsenalhoz, hanem a skót Rangers együtteséhez szerződik. Akkoriban még egy bizonyos Dick Advocaat volt a csapat igazgatója, s bár érdeklődés volt, nem sikerült fixálni a dolgokat.

"Voltak érdeklődések a Rangerstől, amikor a Feyenoordnál voltam." - mondta van Persie.

"Maga probléma az volt,hogy konkrét ajánlatot sohasem adtak. Nagyon érdeklődtek irántam, mert én akkor mindent elkövettem, hogy elhagyhassam a Feyenoordot."

"A Rangers egy masszív klub, csakúgy, mint a Celtic. Beszéltem egy celtices védővel, Gllen Loovensszel, akor sok történetet mesélt a stadionról, és magáról Skóciáról."

"Akkor az volt az álmom, hogy az Irbox stadionban debütálhassak a Rangers színeiben. Amikor meghallottam az érdeklődésüket, folyton a telefonom mellett ültem, és vártam, mikor hívnak."

"Nehéz helyzetben voltam akkor a klubomnál, és eltökélt voltam, hogy elhagyjam azt. Advocaat ugyanakkor kijelentette, hogy el kell adnia néhány játékosát, hogy vehessen is valakit. Tulajdonképpen ez volt az, ami megpecsételte a sorsomat, és emiatt nem kötöttem ki a Rangersnél."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Télleg jól járt velünk meg mi is vele!!ha nézzük amugy h itt mennyit volt sérült skót bajnokság még durvább ... szal lehet h nem lett volna nagy pályafutása
15 éve
Törölt felhasználó
Hát még jó hogy ide jött és nem oda.De istenem az volt az álma??Most szemét leszek de jó hogy nem teljesült de így neki is jobb lett.Amúgy nekem csak egy gondom van az oldallal hogy nem látom hány kommentet írtak már ahhoz a cikkhez.
15 éve
Törölt felhasználó
Jól döntött, hogy ide jött, és nem a Rangersbe...itt 3-szor akkora játékos, és még lehet nagyobb is
15 éve
Törölt felhasználó
Nem tudnom elképzelni kék -fehérben!Ha oda megy már lenne egy pár skót bajnoki címe ,de jobban járt,hogy itt kötött ki!
15 éve
Törölt felhasználó
én is örülök hogy most itt van!De mostmár kezdje el megint lőni a gólokat!

Szólj hozzá