A Daily Mirror értesülései szerint rekordösszegű, 280 ezer fontos heti fizetéssel akarja az Arsenal meggyőzni Mesut Özilt, hogy a német játékos új szerződést írjon alá a csapattal.

A középpályás a jelenlegi szerződése értelmében mintegy 140 ezer heti fizetést tehet fixen a zsebében, ehhez jönnek még a különböző teljesítmény-arányos bónuszok. Az Arsenal új ajánlata azonban új magasasságokat ért el, ami ligaszinten is az egyik legmagasabb fizetés lenne. Ennek ellenére a Mirror szerint Özil még kivár, hogy tudna-e még többet keresni valahol másutt Európában.

Nem Özil az egyetlen olyan játékos, akinek a rövid távú jövője a levegőben lóg. Az elmúlt hetekben történt események nem javították az Arsenal esélyeit, hogy megtartsák a klub másik sztárjátékosát, Alexis Sanchezt, akiért külföldről a PSG és a Juventus, belföldről pedig a Manchester City és a Chelsea érdeklődik. Az Arsenal mindenképpen el akarja kerülni, hogy egy hazai riválishoz kerüljön a 28 éves chile-i.

Az angol lapok továbbá tudni vélik: továbbra sincsen szerződésbeli tárgyalás az ún. angol maggal, noha Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain és Kieran Gibbs szerződései szintén 2018-ban járnak le. Oxlade-Chamberlainért több angol klub, így a Liverpool, és a két manchesteri csapat is ajánlatot tehet, hiszen a hazai nevelésű játékos kategóriájába tartozó angol középpályás megszerzése stratégiailag is fontos lehet nekik.

Ezt már csak tetézi az a tény, hogy korábban felmerült Lucas Perez távozásának a lehetősége is, a spanyol csatár elégedetlen a méltánytalanul kevés arsenalos játékpercével a jó teljesítménye ellenére is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (99)

7 éve
hát ez az Mbappe nem egy ügyetlen gyerek ;-) elnézegetném a csapatban
7 éve
Törölt felhasználó
Ha City továbbmegy BL-ben azért az is befolyásolhatja majd a teljesítményüket ellenünk.
7 éve
Törölt felhasználó
Ja, ilyen alapon leírni csak Sanogot, aki borzalmas volt, mint általában, és Jenkinsot, aki hiába a gól, és pár labdaszerzés, lényegében visszafele fejlődik, rohamosan.
Holden többnyire megbízható volt, bár túlságosan is bízott a társakban, nem számolt vele hogy azok hibáznak, pedig kellett volna, meg az első gólnál lényegében ő is hibázott, rossz oldalról fogta a támadott, lényegében szabadon hagyta.
Sheaf is benne volt 2 gólban, de ő ahhoz képest hogy nem CB, ami főleg a fejjátékában, vagyis annak hiányában mutatkozik meg leginkább, minden más téren kiemelkedően jó. Akár igazi Arsenal vezér is lehet, ha megéri, kérdés csak hogy milyen poszton.
Bramallt dicsérik, én annyira nem, főleg a gyorsaságát emelték ki leigazolásakor, hát fut az tény, de annyira nem gyors, hogy ezt kiemeljék, és hát minden más tekintetben max átlagos, de mivel lényegében nincs LB a fiatalok között, így valóban előrelépés.
Malen az egyik új Henry is csak addig volt az még aláírt, azóta ha egyáltalán játszik, ami nem sok, mivel többször sokáig sérült volt, akkor se a posztján, bár jelenleg attól független jó formában van, már gólokat nézve.
Willock meg kicsit belefásult ebbe a csapatba, ő hihetetlen jól bánik a labdával, hozzá képest a többiek labdát kezelni se tudnak, ami sajnos többeknél valójában is igaz, de nem tud továbbfejlődni.
7 éve
Törölt felhasználó
Inkább döntőznék a Dinamoval. ....De ettől még nagyon messze vagyunk 8-/
7 éve
Törölt felhasználó
James, igen, azért írtam, hogy egyelőre benne látok potenciált, mert a többieket még annyira nem ismerem. Nem leírni akartam tehát őket.

Szólj hozzá