Mint ismert, múlt hét pénteken az Arsenal aktiválta Jamie Vardy 20 millió font körüli kivásárlási záradékát, s ajánlott a játékosnak egy 4 évre szóló szerződést heti 120 ezer fonttal.

A Leicester azonban a záradék ellenére is vonakodó megválni egyik legjobb játékosától, ugyanis egy megújult szerződéstervezetet nyújtott be a tavalyi bajnok Vardy számára, ami hasonló feltételeket rögzít, mint az ágyúsok által ajánlott.

Az Arsenal magabiztos volt, hogy a hétvége folyamán sikerül lezárni az ügyletet, azonban a Leicester ajánlata átírta Wengerék számításait. Vardy előzetesen hétfőre ígért választ, mielőtt elutazott volna a nemzeti csapattal Franciaországba.

A jelenlegi álláspont szerint nem lesz döntés a csatár részéről az Európa Bajnokság végéig, ugyanakkor az Arsenal továbbra is bizakodó, hogy sikerül a közeli jövőben véglegesíteni a transzfert és hajlandóak kivárni Vardy döntését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (266)

8 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Az igaz, hogy Mourinho nem az a játékosnevelő/beépítő, de Guardiola elég sok játékost beépített a Bayernbe(Kimmich, Costa, Coman, Thiago, Bernat) és a Barcába(Pique, Busquets, Pedro, Mascherano).
Nolitot pedig már ismeri, mert játszott alatta a Barcában 5 meccset(2 bajnoki, 3 kupa) még a 2010/11-es szezonban. Szerintem tudja, hogy mire képes, ha nem is kezdődként de kiegészítőként biztos jó lesz. Jesus Navasnál nem lehet rosszabb a teljesítménye.
8 éve
Ben Arfa a PSG-é... pedig őt szívesen elnéztem volna nálunk. Még a szarkáktól el kellett volna hozni anno.
8 éve
Törölt felhasználó
Arsenal72, a mondandómnak most semmi köze az Arsenalhoz, nem magunkal akartam őket összehasonlítani.
8 éve
Törölt felhasználó
Aron21, én nagyon tudnék örülni egy rövidtávú bajnoki címnek! Wenger hosszútávra építkezik, tizenvalahány éve a bajnoki cím közelébe sem tudunk jutni, BL-ben esélyünk sincs még a nyolc közé jutásra sem! Igaz, még csak július elseje van, de lassan egy hónapja a legfrissebb hír: "Vardy-ügy: A játékos az EB után dönt"!
Én nagyon örültem volna Ibrának, ha a MU-nak sikerül még leigazolnia Mkhitaryant is, akkor Wenger megint mehet gratulálni a meccsek után Mourinhónak!
8 éve
Takony Assano (75 meeccsen 20 gól) - 5m- jövőhéten csatlakozik! Jó látni, hogy MI nem rövidtávra rendezkedtünk be...:DDD A jól kitaposott úton tovább Wengerrel!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudnak neki annyi pénzt adni hogy elvállaja az angol kapitányságot....faszoooooooooooooom!

Szólj hozzá