Egybehangzó angol lapértesülések szerint az Arsenal aktiválta a Leicester City támadójának, Jamie Vardy-nak a szerződésében szerepelő kivásárlási záradékot, amely 20 millió font körüli összeget jelent.

Granit Xhaka érkezése után több hiteles újságíró is biztosra vette, hogy Wenger további erősítéseket tervez és eltökélt, hogy egy top kvalitású támadót, valamint középső védőt adjon hozzá csapatához az idei nyáron.

A 29 éves Vardy elképesztő szezonon van túl, úgy egyénileg, mint csapat szinten, hisz amellett, hogy májusban bajnoki címet ünnepelhetett jelenlegi klubjával, 24 bajnoki gólt szerzett és 6 assziszt is felkerült a neve mellé.

Az Arsenal lépése meglepőnek tűnhet, lévén Alvaro Morata volt az első számú kiszemelt a csatár poszt megerősítésére, ugyanakkor a spanyolért vélhetően túl magas árat kérne a Real Madrid, amennyiben visszavásárolják őt a Juventustól.

Wengerék már a múlt hónapban érdeklődtek Vardy elérhetősége felől, aki az előző idényben írt alá új szerződést a rókákkal, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a játékos milyen állásponton van a jövőjét illetően.

A két klub tárgyalásban áll egymással, a londoniak még a hétvége folyamán szeretnék nyélbe ütni az üzletet, Ranieri azonban reméli, hogy a csapat házi gólkirálya visszautasítja az ágyúsok ajánlatát, akik 4 éves szerződést és heti 120 ezer fontot ígérnek.

A Liverpool szintén aktiválta volna az angol záradékát, de ez a záradék kizárólag a Bajnokok Ligája indulást érő helyen végző csapatokra vonatkozott, így a vörösök hiába ajánlanak magasabb fizetést Vardynak, az Arsenal van pole pozícióban a játékosért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (100)

8 éve
Ha anno nem engedtük volna el Vermaelen-t...Tudom, nagyon sérülékeny meg minden, de emlékeztek az első szezonjára? Egyből az egyik kedvencem lett. Mit nem adnék azért, hogy egy jó Koscielny, Vermaelen páros legyen a védelem közepén. :down:
Ő is azon játékosok egyike akiknek azzal, hogy a Barcához igazoltak, véget is ért a karrierjük...
8 éve
Törölt felhasználó
ADEBAYOR25, félreértés ne essék, én nem vagyok egy bennfentes ember az átigazolások terén, igazából csak mérlegelem azt, hogy milyen lapok hozzák le a dolgokat és próbálok belelátni Wenger fejébe (és pénztárcájába). Én úgy gondolom, hogy Mkhitaryan túl drága nekünk, ha azt nézzük, hogy igazából nem olyan fontos az érkezése, mint Xhakanak vagy Vardynak. Mahrezt már sokkal inkább eltudom képzelni, mert ő olcsóbb és nem kizárt, hogy neki is van kivásárlási záradéka.

Egyébként a kivásárlási záradék valószínűleg fontos tényező. Ezért tudom elképzelni, hogy a Ricardo Rodriguezes pletykák igazak, de annyira nincs azóta semmi, hogy nem nagyon tudom hova tenni.

Szintén kérdéses még a közép hátvéd poszt. Igazából szerintem itt azt az elvet valljuk, amit tavaly a csatároknál. Ha találunk olyan játékost akivel előre lépünk, akkor megfogjuk próbálni. Szerintem eddig ez nem sikerült, ezért van ekkora csönd. Viszont Wenger nem hiszem, hogy pánikol ezzel kapsolatban, úgy van vele, hogy ha nem sikerül, az se lesz katasztrófa. Ezzel lehet vitatkozni, én most nem fogok belemenni.
8 éve
Törölt felhasználó
Holnap 12:30ig van ideje eldönteni ha mégsem szeretne igazolni és marad a seggén! De 99% az igazolás ez csak formalitás
8 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, elvileg átment az orvosin, de holnap dönti el, hogy szeretne e csatlakozni hozzánk.
Ha már átment az orvosin akkor előtte már nem lett minden lepapírozva?
Ha rosszul tudom, akkor javítsatok ki!
8 éve
Törölt felhasználó
Vardy-nak tényleg megvolt már az orvosi is? Útwengeren láttam, de valahogy nem tudom elhinni. :D

update: bocsi, látom már ti is kiírtátok.

Szólj hozzá