Az elmúlt hetekben Arsene Wenger már megszellőztette a lehetőségét annak, hogy a csapat jobbhátvédje, Carl Jenkinson a következő idényt is kölcsönben töltse, s jelenleg úgy tűnik, ez a forgatókönyv következik majd be.

A Mirorr úgy tudja, hogy az Arsenal lényegében megállapodott a Sunderlanddel Jenkinson ügyében, de a West Ham és a Southampton is élénken érdeklődik a fiatal angol hátvéd iránt, így még nem tekinthető lezártnak a kölcsönszerződés.

Az Arsenal megközelítőleg másfél millió fontot kér az utánpótlás-válogatott egy éves játékjogáért, továbbá biztosra vehető, hogy végeleges megvásárlásra jogosító opció nem kerül bele a szerződésbe.

A klub és Jenkinson között már folynak az egyeztetések egy esetleges új kontraktust illetően, amelyet már a következő hetekben aláírhatnak a felek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

9 éve
Törölt felhasználó
Akkor is ott lenne Bellerin mögött/mellett és én még mindig nem vagyok róla meggyőződve, hogy esetleg ne tudná valahogy megoldani a középhátvéd poziciót. Testalkata inkább arra predesztinálná, szerintem még 1 West Ham szintű csapatban eltöltött év és nagyon jó lesz.
9 éve
Törölt felhasználó
Itt kell tartani őt, amíg Debuchy ki nem öregszik, és ez a legjobb megoldása, hogy fejlődjön is ez idő alatt. Ugyanakkor látva Bellerín teljesítményét, és hogy mennyivel jobban passzol az Arsenal játékába, mint Jenkinson, nem gondolnám, hogy ceteris paribus lenne esélye stabil kezdővé válnia. Kérdés, hogy mikor fogy el a türelme.

Szólj hozzá