Már csak másfél napjuk maradt az európai élligákban szereplő csapatuknak, hogy igazolásokkal megerősítsék a keretüket a szezon hátralévő részére.

Januárban általában a kis- és középcsapatok aktívabbak, ám volt már rá alkalom, hogy a nagy klubok, mint például az Arsenal is, igazolt a télen.

Idén azonban ez nem lesz így, Arséne Wenger csendes másfél napra számít Arsenal-fronton, maximum két játékos távozhat a klubtól.

"A mi részünkről csendes átigazolási zárónapra számítok. Nagy a keretünk, nem kell vásárolnunk. Úgy gondolom, összességében is csendes a piac Angliában, ez mutatja, hogy mennyire kevés olyan játékos van, akikkel tényleg erősíthetnek a klubok."

"Én úgy vélem, hogy mind mennyiségileg, mind minőségileg remek a keretünk. Innentől kezdve rajtunk múlik, hogyan teljesítünk. Csak a saját meccseinkre szabad fókuszálni. Csak a koncentrációnkon, csak az ambíciónkon múlik minden."

"Maximum két játékos távozhat, de Mathieu Debuchy-ért nem kaptunk még ajánlatot."

"Ami Jenkinsont illeti: az ő posztján sok játékos van a keretben, de jelenleg nem úgy tűnik, hogy lesz bármi is az átigazolsásból. A mi részünkről nyitottak vagyunk egy transzferre, de úgy tűnik, hogy ő nem tud megállapodni az érdeklődő csapattal"

"Azzal sem lenne semmi gond, ha maradna, vissza tudna illeszkedni a keretbe gond nélkül. Jenkinson egy remek játékos, remek hozzállással."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

7 éve
Hát kurvára remélem, hogy Welbecknek semmi baja nincs. A kezdőre nem írok semmit, nem lepett meg. Nem is azzal van a baj, hogy most ez a kezdő, hanem hogy szombaton - Bellerínt kivéve - szintén hajszálra ugyanez lesz. Pedig most megy a cseréknek is, simán frissen lehetne tartani a keretet.
7 éve
Törölt felhasználó
Ha Ox bizonyított egy meccsen, akkor Ramsey miért nem a Burnley ellen?

Nagyon remélem, hogy Wenger legalább így eltiltva feltud pörögni és feltudja pörgetni a csapatot erre a hétközi meccsre, mert ha ma nem nyerünk az már tényleg a vicc kategória lenne ebből a szempontból.
7 éve
Tök jó, hogy Ox és Pérez bizonyított hétvégén. Ugyanaz a kezdő mint a Burnley ellen.

ui.: most nézem, hogy Welbeck a keretben sincs. :down:
7 éve
Welbeck
Kitiltott felhasználó
Hát ha így folytatja ak átmegy jerkinsonba :D de most tényleg volt pár jó meccse whuba meg egy arsenal szintü csapatban kerettag lehetett, enyi. Slupika nem volt alap ember bajnokicim- 1 szezon-idén rámentünk a blre- leszterben, de azért amikor játszott jol ment, abszolut tett le az aszfaltra vmit. Ma meg kell baszni a Niangfordot.
7 éve
Vicc ez a Jenkinson. Ilyen teljesítménnyel van pofája követelőzni? Örüljön, hogy kell valakinek!

Szólj hozzá