Arsene Wenger nagy elégedettséggel nyugtázza, hogy Danny Welbecket végül leigazolta a nyári átigazolási ablak utolsó óráiban - az angol a nagy rivális Manchester United-tól szerződött a londoniakhoz.

A gólok azonban nem abban a mennyiségben érkeznek, ahogy azt sok szurkoló a szezon elején várta volna a csatártól, Welbeck minden sorozatot figyelembe véve 7-szer talált a kapuba eleddig.

A francia menedzser viszont elégedett a 24 éves játékos teljesítményével, és szerinte a java még csak most jön majd a volt manchesteri támadótól.

Egy nagyon fontos játékosa a csapatunknak, aki nagyon-nagyon sok mérkőzésen szerepelt a szezon eleje óta. Majdhogynem minden egyes mérkőzésen pályára lépett. Az ő posztja egy a három támadó pozíció közül - vagy középen vagy valamelyik szélen kap lehetőséget. A három posztot tekintve bárhol képes játszani.

- kezdte

Danny egy azon játékosok közül, aki a legtöbb találkozón szerepet kapott, az elmúlt néhányon ugyanakkor nem. Vannak a szezonnak olyan periódusai, amikor egyes játékosok kevesebbet játszanak.

Leginkább középen van a helye, de jelen pillanatban Giroud játszik ezen a poszton. Nem szabad elfelejteni, hogy Olivier 4 hónapot hiányzott sérülés miatt, s ez időszak alatt Danny minden mérkőzésen szerepet kapott.

Danny egy kivételes játékos, remek jövő előtt áll az Arsenalnál. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy leigazoltam őt a nyáron.

- zárta szavait Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, ezzel az utolsó kommenteddel teljesen egyetértek.
9 éve
haha Ronin... mert Gunnersek vagyunk. Amúgy én se vagyok elégedett a csapattal, főleg nem Wengerrel, de ettől még szívből szeretem a csapatom, és utálom azokat, akik elhagyták a süllyedő hajót, főleg ha kapitányok voltak. Most lehet majd kicsit emelni a szintet (szerintem Özillel, Sanchezzel, Cazorlával már emeltünk); hogy nem megy varázsütésre... sz@r, de ettől még nem nyalok be a Scholesoknak.
9 éve
Törölt felhasználó
Az igaz! (Egyébként az új stadion óta.) ....Viszont az MU-nál, mintha kicsit el is számolták volna! (...Meg a többinél is.)
9 éve
Törölt felhasználó
A MU-nál mióta számolnak így? És nálunk?
9 éve
lehet Wengi bá még mindig azt hiszi hogy építjük a stadiont...szóljon már neki valaki az isten szerelmére! Háááát kamikazezik itt folyton!

ui. Holnap Weblap nálam kezdő...volt csapatodnak rúgsz gólt szabály alapján! Kíváncsian várom hogy lesz a töke a csapatnak vagy még várjunk vele hogy leszálljon...:DDD

Szólj hozzá